Felicitare 3D cu floricele din hârtie

 

Îmi pare rău că nu am putut să vă arat această felicitare mai devreme. De abia acuma i-a venit rândul.

Mi se pare aşa de frumoasă şi delicată. Cum am văzut sursa mi-am spus ca această felicitare trebuie neapărat să o fac pentru mămica mea.

Am folosit o foaie cartonată A4 de culoare albastru deschis, o coala de foaie albă, şi o parte dintr-o foaie galbenă.

Pentru floricele am tăiat fâşii de hârtie albă de 2 cm. Iar fâşia de hârtie  galbenă am tăiat-o puţin mai subţire, la 1.5cm. Hârtiuţa galbenă am crestat-o foarte subţire. Iar cea alba să pară de dimensiunea unor petale. Am lipit fâşia galbenă de cea albă şi cu ajutorul unei scobitori am rulată, obţinând astfel o floricică.  Coala de hârtie albastră am îndoit-o în două şi am decupat-o astfel încât am obţinut dimensiunea unei felicitări. Cu un compas am trasat două cercuri, unul mai mic celălalt mai mare. Am lipit două cercuri de hârtie verde in golul optului. Am decupat frunzulite din hârtie verde şi am lipit floricele cu superglue.

Chiar dacă 8 martie a trecut de mult timp, în mod asemănător puteţi crea felicitări de Paşte, înlocuind optul cu o formă de coş în care să puneţi ouă sau iepuraşi din hârtie glasată.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “Felicitare 3D cu floricele din hârtie

  1. Este tare draguta aceasta felicitare! Voi incerca sa fac si eu cev asemanator pentru Paste. ca tot nu stiu ce sa ofer alaturi de micile cadouri. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *