Felicitari de 1 Martie pentru educatoare

Update: Înlocuiesc felicitarea făcută după şablon cu narcise pictate (după ce am făcut poza mi-am dat seama că am uitat de liniuţele de pe petale şi le-am adăugat)… imi place foarte mult cum au ieşit.

 

Felicitarea cu narcise a fost foarte simplu de realizat. Le-am desenat cu creion şi pe urmă am umplut cu culoare

 

De 1 Martie m-am gândit să oferim doamnelor educatoare marţişoare şi felicitări  făcute de noi.

Pentru prima felicitare am pictat ghiocei

Parcă aş mai bâzîi un pic felicitarea aceasta, eventual să-i fac un contur cu un pix verde cu gel…

– am scris un mesaj frumos inspirată dintr-o poezie din cartea Rime pentru mama de Lucia Muntean

– a doua felicitare a fost şi mai simplă, am făcut-o folosind şabloanele de desenat (inspirată de felicitarile Laurei Frunză). Nu a ieşit aşa de bine pe cum mă aşteptam pentru că a mişcat şablonul…

– mesajul este o poezie din revista Draga mea pentru copii (Nr.3 martie 2013)

– şi desigur, le vom dărui şi câte un mărţişor făcut de mine din pasta polimerică Fimo

Mâine mai cumpăr câte un bucheţel de flori sau câte o zambilă.

Sunt foarte curioasă voi ce oferiţi educatoarelor de 1 Martie?

Update 2: Până la urmă am ales zambile. Florăreasea le-a împachetat atât de frumos şi a adăugat ca accesorii fundiţe, ciupercute, fluturas şi albiniţă.

-zambila albastră

– zambila albă

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

7 thoughts on “Felicitari de 1 Martie pentru educatoare

  1. Eu de 1 martie am luat o cutiuta de bomboane Raffaello (am gasit in Selgros unele cilindrice, subţiri) de care leg un şnur de mărţişor – asta pentru că nu am cum sa ajung sa cumpar flori pana maine dimineata. Iar pentru 8 martie am comandat un ghiveci cu flori din biscuiti, cum am prezentat ieri pe blog.

  2. Wow, Lucia Muntean mi-a fost educatoare. Nici nu știam că scrie cărți pentru copii. Cât despre felicitările tale, sunt foarte reușite. Sunt convinsă că educatoarele le vor aprecia. Și eu mă gândisem să ne facem singure felicitările, dar cum am făcut varicelă, n-o să mai avem nevoie.

  3. Laura, buchetul de biscuiti e fantastic, acuma l-am vazut… Wow! Ce idee frumoasa, mi-ar fi placut si mie… se pare ca la noi de 8 martie se strang bani pt educatoare (cate 30 lei) vor sa faca un aranjament floral si sa dea banii in plic, in fine…

    Cristina, ce frumos… sa ai asa o educatoare. Noi deja am comandat 3 carti de la ea si ne plac nespus de mult, le-am pus pe pagina de Fb a kemell… poate au trecut neobservate… nu mai stiu cum sa imi impart timpul si sa reusesc sa scriu despre cate am in plan :(

  4. Ionut al meu nu a mers decat doua luni la gradi, dar imi amintesc de parca a fost ieri cat a migalit in clasa intai pentru a face singur o felicitare pentru doamna invatatoare. Pe carton verde a lipit ghiocei facuti din hartie alba si verde, decupata corespunzator, iar la sfarsit a scris o poezie in ton cu momentul. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *