Mărţişoare din pasta modelatoare cu uscare la aer Krea

Această pastă modelatoare cu uscare la aer am cumpărat-o din Carrefour, la un preţ destul de mic (aprox. 10 lei), în comparaţie cu alte paste.
De pe ambalaj: Pasta modelatoare alba Krea 250g Toy color
nu necesita coacere, se usuca natural, are un miros placut, modelare cu mana sau sabloane, timpul de uscare variaza in functie de grosime si de conditiile de mediu… acest produs este recomandat pt folosirea in scoli.
Această pastă am folosit-o prima dată în activităţile de Valentine`s day, am făcut inimioare.

– pentru mărţişoarele de astăzi am folosit matriţele pe care le avem de la plastilină

– am folosit cu succes chiar şi şabloanele creative

– am mai făcut ghiocei, buburuze, o lalea, ciupercute si căpşuni

Mă gândesc ca aceste mărţişoare să le duc la grădiniţă, să le ofer educatoarei pentru ca micuţii să faca o activitati si sa le picteze de 1 Martie.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “Mărţişoare din pasta modelatoare cu uscare la aer Krea

  1. Da,de abia astept sa vad cum o sa le picteze copilasii din grupa lui Bea. a spus educatoarea ca cele reusite, ca vor ajunge intr-o colectie din targ.

  2. Ceea ce ramane dupa sablonare poate fi refolosit? Mi-ar placea si mie sa ma joc cu asa ceva. Ar fi fost buna zilele trecute, ca tot am zacut in pat fara sa fac nimic. :))

  3. Desigur ca poate fi refolosit. Eu le-am dus la gradinita si micutii i-a pictat (se para ca cu degetelele, la grupa mica nu le-a dat pensule, desi lui Bea i-ar fi placut tare mult, mai ales ca e obisnuita si mereu imi cere acuarelele si pensulele). Educatoarele a legat cate un snur la ele si copilasii le-au dat mamicilor. Bea Mi-a adus o buburuza, trebuie sa-i fac o poza sa o vedeti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *