Ouă decorate cu tehnica decoupage

Anul acesta am vrut neapărat să creez ouă mai speciale şi m-am căşunat pe a decora ouăle prin tehnica decoupage. Deja de mult timp admir operele altor mămici din blogosferă şi mi-am spus că trebuie neapărat să încerc şi eu tehnica şerveţelului. E foarte simplu de făcut şi de efect.

Pentru cine nu a încercat vă spun cum se procedează, e floare la ureche :) trebuie decupat o porţiune de şerveţel (cea cu modelul ales), dezlipim a treia foiţă de şerveţel şi am dat un strat de lipici special pentru această tehnică pe ou (l-am cumpărat dintr-un magazin în care e xerox şi mai vinde şi diferite articole de hobby – lipiciul care l-am găsit pentru decoupage e de la pentart). Deci, am dat cu un strat de lipici pe ou, folosindu-mă de o pensulă, am lipit modelul şi am mai dat cu un strat de lipici pe şerveţel (începand întotdeauna din interior spre exterior). Asta e tot. Îţi spun, e simplu şi de mare efect :)

Aceasta este prima mea experienţă cu această tehnică a şerveţelului. Am preferat să le las aşa simple, fără a adăuga alte detalii. Desigur se pot face şi mai de efect desenând tot felul de cerculeţe şi onduleuri, sclipici şi plusuri de culoare.

Aceste ouă le-am pus şi în colecţia Activităţi de Paşti de aici: (clic pe broscuţă pentru a deschide colecţia)Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Ouă decorate cu tehnica decoupage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *