Păpuşă din ou

Atât de simplu se face această păpuşă încât nu ştiu de ce mi-a luat aşa de mult timp până când am terminat-o… Am urmat paşii descrişi de Laura  pentru a scoate albuşul şi gălbenuşul din ou (mi s-a părut că iese mult mai uşor după ce am scormonit cu un băţ de frigărui înăuntrul oului printr-o găuriţă făcută cu un vârf de cuţit subţire, iar prin cealaltă găuriţă am suflat conţinutul afară).

Pălăriuţa şi rochiţa am croşetat-o :) Gura pare punţin cam accentuată ( Bea a insistat să-i facă gura şi eu am corectat şi adăugat contur).  Prin rochiţă am trecut un pai (pe care l-am fixat cu bucăţele de şerveţel) şi în ou prin gaura de jos, pentru a sta ţeapăn. Păpuşa o folosesc ca decoraţiune în ghiveciul cu zambilă.

Îţi place cum a ieşit?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “Păpuşă din ou

 1. Da, da, da. Imi place!
  De cand tot vreau sa comentez aici, la ea… :)
  Foarte bine ti-a iesit sa sti.
  Gura e perfecta. se asorteaza cu rochita ;)

  Ma intrebam de ce ai facut-o blonda. dar pe urma mi-am amintit ca voi doua, tu si fiica ta sunteti blonde.

 2. Da, Laura e zambitoare si un pic câş :))))) daca o faceam cu carioca washable ii stergeam ochii şi-i refăceam :)

  sakura, nici macar un firicel marunt de gand nu am avut sa-i fac parul alta culoare, din instinct am luat ghemul cu aţă crem :)))

 3. Nu doar papusic este reusita, ci si ciupercile pe care le vad in ghiveci. Intr-o zi voi incerca sa golesc si eu un ou de continut fara sa il sparg. Nu am facut-o niciodata. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *