Activităţi în zăpadă

Iarna este un anotimp magic, totul e învăluit în alb iar timpul parcă încremeneşte în loc. Majoritatea adulţilor poate preferă să se cuibărească la căldură pe când copilaşi sunt cei mai fericiţi când afară se pot bucura de zăpadă.

În zăpadă se pot face o mulţime de activităţi, pe lângă clasicul om de zăpadă ne-am jucat cu jucăriile de nisip.

– castele de zăpadă

-formă de peşte

-forme de inimioară

– am pus într-un pulverizator apă colorată cu tempera şi am pictat litere :)

– şi un om de zăpadă

– în diferite forme am pus la îngheţat apă în care am adăugat diferite elemente din natură, le-am pus câte un şnur şi aşteptem să vină îngheţul, pe urmă le vom agăţa într-un copăcel :) aşa cum a făcut Adela aici.

Vă dorim o iarnă cu multă, multă zăpadă magică!

Ps. Dacă doreşti să vezi mai multe poze cu această activitate în zăpadă urmăreşte articolul de aici.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “Activităţi în zăpadă

  1. De ieri ne-a mai rămas puţină zăpadă, acuma plouă :( curând totul se va topi. Cred că omul de zăpadă va mai rezista puţin mai mult. Iarna inca nu s-a terminat, speram mult, mult de tot sa mai ninga.

  2. Foarte buna ideea cu jucariile de nisip, o sa incercam si noi. Omul nostru de zapada a fost daramat de un “binevoitor” si tare dezamagita a fost Elena, dar facem noi altul in curand.

    1. Multumesc. Mai e si ideea cu pictatul zăpezii. Am pus intr-un pulverizator, apă colorată de la acuarele şi am pulverizat diferite forme şi litere pe zăpadă :) acuma prelucrez pozele să vedeţi cum au ieşit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *