Brad din cofraj de ouă :)

Un brad 100% reciclabil :)

Am decupat “pălărioare” dintr-un cofraj de ouă şi un picioruş în care am înfipt o scobitoare. Împreună cu fetiţa am vopsit pălărioarele în două nuanţe de verde. După ce s-au uscat, cu o pensulă, am uns lipici la margine şi am presărat zahăr vopsit cu tempera, în 3 culori (dacă tocmai a fost ziua României am ales roşu, galben şi albastru).

Fiecare pălărioară am infipt-o în scobitoare şi împrejur le-am lipit cu lipici făcut de mine :)) acest lipici este surprinzător de lipicios :)  (re: aceasta e reţeta lipiciului făcut în casă).  Steluţa o am de la o pereche de sandale de-ale fetiţei care s-au rupt. De steluţă am prins un şnur auriu pentru a agăţa brăduţul în brad :)

Poza a ieşit cam aiurea, din cauza luminii se vede galben, pe când pălărioara de sus, e vopsită cu un verde foarte deschis.

Iniţial am vrut să-l decorez cu bulinuţe colorate… dar mi s-a părut că ar  ieşi prea încărcat, totuşi aş încerca şi o variantă cu buline.

Vă place cum a ieşit?

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

11 thoughts on “Brad din cofraj de ouă :)

  1. Foarte drăguț brăduțul vostru. Cred c-am să încerc și eu să fac, mai ales că de mult mi-am tot propus să fac ornamente pentru bradul de Crăciun împreună cu Nereea.

  2. Este dragut bradul, ma bate gandul sa incerc ceva asemanator, daca voi avea timp si mai ales rabdare. Insa trebuie sa astept articolul in care vei povesti despre lipiciul inventat de tine, sa imi iasa treaba ca la carte.

  3. Da, da, ne place! Ieri am invartit – taiat si eu un cofraj de oua – vroiam sa facem o steluta din el, dar avea doar 4 colturi si am renuntat la idee.

    1. daca nu le-ai aruncat le poti folosi foarte bine, le asezi in forma de omulet, un colt pentru cap, alte doua asezate asemenea manutelor, iar celelalte doua in pozitie de picioruse, ar iesi dragalas :)un colt lipsa il poti inlocui cu alt carton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *