Calendar Advent: Brad din carton și decorațiuni cu cizmulițele moșului

În a patra zi a lunii lui decembrie, pe când fulgii de nea și-au întins covoarele albe pe câmpliile din vestul țării. Într-una din zilele lui decembrie, Bea, a zărit la fereastră un brad ce aștepta a fii împodobit cu șosetuțe roșioare pentru moș crăciun și spiridușii din orășelul jucăriilor. Fiecare șosetuță este magică în felul ei, ne dă idei de cum să ne petrecem timpul până când sania lui moș crăciun va poposi la fereastra noastră. În una dintre zile vom învăța o poezie tare dragă nouă cu fulgul de ea. Într-o altă zi vom merge la săniuș. În altă zi vom picta globurile rămase de anul trecut. Într-o alta zi vom ridica un om de zăpadă și vom face o mulțime de activități în zăpadă. Iar pe parcurs ce trec zilele și se apropie ziua lui moș crăciun, vom dedica cateva zile de sărbătoare în care vom citi din biblia primilor ani pentru copii și vom face un craft cu punerea in scena a nașteri Mântuitorului, exact așa cum am făcut anul trecut.
Desigur, și în acest an vom bricola câteva felicitări pentru personale dragi din viața noastră.
Ps. Calendarul nostru de Advent este un brad decupat dintr-un carton mare, uns cu aracet și peste care am lipit o coală de hârtie creponată de culoare verde … iar ca decorațiuni vom fixa șosetuțe din hârtie.
Șosetuțele le-am facut din hartie alba, și le-am prins marginile cu un capsator, pt a avea o șosetuta in care sa introducem un biletel cu activitatile zilei respective. Pe unele dintre cizmulite, Bea, a vrut sa scrie si ea numere :) asa ca nu sunt clare … dar noi vom stii la care zi se referă ;)
Pupici!
Melly si Bea (3ani si 8luni)
Din păcat nu am timp să fac colaje din poze așa că vi le arăt pe toate. Poate bradul nostru vă inspiră și veți face și voi o activitate asemănătoare împreună cu copii vostri

 

 

 

 

– cât timp bradul cel mare stătea la uscat, Bea și-a dorit să mai facem unul așa că am decupat unul miniatural :) pe care il vom împodobi cu globulețe din hârtie creponată de culoare roșie, albă și

     roză :_)

 

Cu acest calendar Advent onorăm concursul Bufniței Înțelepte de pe blogul bufnitaceainteleapta.blogspot.ro.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

11 thoughts on “Calendar Advent: Brad din carton și decorațiuni cu cizmulițele moșului

 1. Nu-l strange, pana la primi fulgi care vor bate la fereastra :)
  Noi am cules atat de multe frunze superbe, frumos colorate, deja ma intristez ca a trecut timpul, toamna e pe duca iar noi nu am apucat sa le folosim :(

 2. Draguta ideea cu bradul mare impodobit cu cizmulite cu activitati! Tot cu activitati am facut si noi calendarul si sper sa reusim sa facem luna viitoare tot ce ne-am propus, asta va doresc si voua!

  Si da, de toamna ne des[artim si noi greu, a fost foarte frumoasa anul acesta, am cules multe frunze si comori si inca mai avem planificate cateva activitati de toamna, pana pe 1 decembrie cel putin n-o sa ne concentram pe iarna si Craciun, am facut doar calendarul mai repede, pentru concurs :) Si pentru ca e bine sa fi pregatit din timp :)

 3. Adriana, iti multumesc frumos pentru vizita si apreciere! Astazi am vrut sa fac coronita pe care o planuiesc de mai bine de o luna de zile, dar cand am vazut ce frig se mentine afara am inceput sa strang idei pentru o coronita de iarna :)))

  Simona, iti multumesc frumos si tie pentru apreciere! Pupici!

  1. Cat de mult ma bucur ca bradutul nostru a adus o farama de inspiratie printre activitatile voastre. L-am vazut, v-a iesit tare frumos!
   Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, cu tot dragul! Pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *