în parc…

Pentru că în sfârşit nu mai sunt ploi, băltoace şi noroi ne aventurăm aproape zilnic în parc sau la ştrandul termal. Pe lângă ţopăitul, săritul, datul pe leagăne, tobogane, carusel, urcatul pe lanţuri şi dinozaur şi-a găsit şi alte îndeletniciri…

După ce se plictiseşte de cele enumerate mai sus se îndreaptă spre groapa cu nisip, îşi caută un băţ şi începe să deseneze în nisip

-aici a făcut un soare şi o stea

-echilibristică

– căutat pene pentru a le ascunde în nisip iar mami să le găsească :)

– se întreba unde să mai ascundă pana

– în drum spre casă a primit prima îngheţată de la dozator, a fost numai bună într-o zi călduroasă (şi parcă nu mai are acel gust delicios de care eram eu înebunită altă dată)

Mă întrebam oare ce alte activităţi putem face împreună cu copii noştri în parc?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

7 thoughts on “în parc…

 1. Cand eram insarcinata si mai ales dupa ce am aflat ca voi avea o fetita, spuneam obsesiv ca nu o voi imbraca tot in roz… ca sa imi dau seama, ca de ce am fugit cu gandul de aia dam mereu. Totul predomină în nuanţe de roz sau derivate. La camera ei la fel am spus… nu va fi roza si in final tot roz a iesit :)))) Cat de ciudat e ceea ce spun, de ceea ce fugim nu scapam :) Probabil lucreaza subconstientul.

  1. Scuza-ma ca iti raspund asa de tarziu. Mutatul la casa noua m-a cam dat peste cap si nu prea reusesc sa ma organizez. Printre activitatatile principale pe care le-a mai facut Bea a fost o serie de carticele de colorat si unit liniute si punctulete. Atat de mult i-a placut incat am ajuns sa-i fac eu diferite desene in punctulete iar ea le unea. La un moment dat m-a surprins facand si ea punctulete iar unindu-le ii iesea o inima mare :) cu asta a tinut-o o perioada de timp, si crede-ma ca zinic puncta si facea cate o inimioara si cate o felicitare “pentru mami meu”.
   In gradina ne-am facut un iaz cu o cascada mica si avem 10 pestisori aurii, acestia au devenit atractia principala, hranitul lor, urmaritul, pe urma crafturi cu pestisori si desenatul lor. Ma surprinde cu desenele ei. A umplut multe foi cu desene in care apare cate un iaz (un fel de oval) in care desena frunze de nuferi, papura, ma punea sa-i desenez pesti, pe urma a inceput si ea sa-i deseneze. Acuma in iaz au aparut mormoloci, care s-au trasformat in broscute, iti dai seama ce distractie pe ea sa le urmareasca :) de aici o alta serie de activitati.
   In rest se joaca mult la liber … si in aer liber.
   Ah…alta activitate pe care o atrage sunt jocurile de memorie :) si uitasem de noul joc de ghicit… Acuma ne intreaba ea pe noi “ce este in apa, e verde si are dinti mariii” :))))) si nascoceste alte mini ghicitori cu care ne surprinde.
   Voi?

 2. Ce bine de voi ca avieti casa, pesti, iaz si toate cele. Noi ne-am intros in Romania si caut si eu sa ma mobilizez si sa vedem ce activitati o sa facem. I-am cumparat bicicleta cu roti ajutoatoare si o folosim cu drag, merge la gradinita si sta pana la 17 asa ca pe seara doar coloram, desenam , tampilam, rar mai modeleaza plastilina.
  Pestii cred ca-s mare atractie…si Iuliei ii plac mult.
  Spor la aer curat si hranit pesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *