copac tomnatic cu abţibilduri

Cu o carioca superwashable am desenat un trunchi de copac pe dulap şi fetiţa a lipit abţibildurile dintr-o carte cu autocolante.

Sunt foarte încântată de aceste carioci, se şterg uşor şi spre marea mea fericire au ieşit şi din haine.

cred ca nu este copil care să nu adore să lipească abţibilduri! :) ideea cu cerul a fost a ei :)

fetiţa are imediat 2 ani şi 7 luni.

O colecţie impresionantă de activităţi de toamnă găsiţi în colecţia despre frumusetile toamnei


Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

7 thoughts on “copac tomnatic cu abţibilduri

 1. Foarte fain a iesit activitatea! Eu incerc sa tin abtibildurile pe hartie.M-am trezit cu ele lipite de podea si pe geamurile interioare ale masinii.Acum sunt mai mari si inteleg……poate n-ar fi rau sa facem si noi ceva asemanator!

  @ Multumesc, Adela! Într-adevar de pe podea se dezlipesc tare greu, la fel şi de pe masa… E ciudat cum acestea s-au lipit si dezlipit la fel de uşor de pe dulap :)

 2. Bine ai revenit! Ma bucur :) Imi place copacelul vostru insa, de data asta, ma limitez doar la admirat, nu as vrea sa ii dau lui D idei, apoi ma trezesc cu casa decorata :)))

  1. Mă bucur foarte mult că vă place :)
   Ideea de a lipi acele abtibilduri pe dulap a fost a ei, eu i-am desenat in plus un copac ca sa fructific momentul, abtibildurile acelea sunt subtiri si usor de indepartat, am luat-o ca pe o activitate de dezvoltare a moticitatii.

 3. Si eu i-am permis copilului sa isi testeze abilitatile pe diverse suprafete din casa. Asa a si invatat cum trebuie sa protejeze lucrurile, pe care poate lucra fara sa le distruga definitiv.
  Foarte frumos a iesit copacelul.

  1. Multumesc pentru apreciere! Incerc sa fiu permisiva, asta daca nu se ajunge la deteriorare sau pericol… mi se pare ca la 2 ani si jumatate e micuta şi nu-i ingradesc inutil explorarea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *