Craft: dovleac cu pălărie

Vine mămăruța mea acasă de la grădiniță cu acest dovlecel prins în piept și-mi răspunde mândră că d-na educatoare l-a făcut :)

Au avut la gradinita săptămâna legumelor de toamnă…

Este normal să mă simt indignată, nu? Poi copiii aceștia, chiar merg la grădiniță doar ca să se joace cu jucăriile de acolo și să socializeze? Nu ar trebui implicați și ei în diferite activități, ca acesta de exemplu: un craft frumos cu un dovleac simpatic. Sau poate sunt prea mici ca să taie cu foarfeca? Dar, ar fi putut să lipească, nu? măcar atât! să-și miște și exerseze și ei un pic mânuțele… Dar nici vorba de așa ceva … poate anul viitor :)

Așa că după somnul de dupa-amiază, a fost tare încântată când i-am spus că vom face și noi acasă un dovleac simpatic ca acela pe care l-a primit astăzi.

I-am desenat un cerc pe  o foaie portocalie și i l-am dat să-l decupeze, pe urmă am conturat o pălărioară pe o foaie alba, ea a colorat-o cu o cariocă și a decupat-o, la fel am procedat și cu iarba. Pe deasupra, a considerat că trebuie să deseneze și pământ și să lipim și dovleacul asamblat pe o alta coala de hartie.

Cam așa arată acest craft făcut de un copil de 3 ani și 7 luni… Poate nu vii se pare asa de frumos dar eu sunt tare mândră de ce a reușit să facă mămăruța mea cu foarte puțin sprijin

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “Craft: dovleac cu pălărie

  1. Îmi pare rău pentru micuța ta :( Și mie mi se întâmplă să le fac ecusoane singură, dar doar pentru a-i împărți în două echipe ( în mod obiectiv). Dacă unii lucrează la centrul Artă, unde decupează/lipesc/colorează/pictează, alții sunt la Jocul de Rol și construiesc ceva specific temei.Sunt momente în care toți vor să lucreze la un singur centru de interes. Eu iau două tipuri de ecusoane și le pun într-un săculeț și jucăm ” Mâna Oară”. Fiecare extrage un ecuson și merge la masa indicată. Așa toată lumea e mulțumită :)
    Nu ai încercat să vorbești cu doamna educatoare?
    Dovleacul vostru e minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *