Craft: Scheletul din coală de spumă

În săptămâna în care au tratat la grădiniță despre corpul uman, i-am făcut un craft cu un schelet din spumă. Am vrut să-l fac în așa fel încât membrele să i se miște, pentru ca scheletul nostru să danseze.

Și cât s-a mai distrat și  a mai dansat pe melodia dancing bonnes… :) vă imaginați și voi..

 

Craft: Scheletul din spumă:

 

 

The Skeleton Dance:

 

Fișei cu scheletul după care am făcut craftul, la printare îi dădusem un zoom mai mare, împreună cu Bea, am decupat părțile scheletului separat, și ea le-a lipit pe o foaie colorată una câte una. Am încercat să o familiarizez cu denumirile oaselor.

I-am mai cumparat o carte cu Corpul omenesc a care a atitudinea ei m-a surprins … mă punea să-i citesc din ea ca dintr-o carte cu povesti :) plus serii de întrebări ‘da, asta ce este?’

 

 

Am mai avut o activitate în care Bea a decupat și lipit una câte una oasele scheletului

 

 

Multe zile după aceată activitate a tot vrut sa-l mai vadă încă o dată pe Adiboo.

Voi ați auzit de Adiboo?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “Craft: Scheletul din coală de spumă

  1. Azi am citit si noi despre schelet intr-o carte. E drept ca unele lucruri e mai stia Sofia de pe la fastrackids, dar noi am facut un joculet. Cautam una la cealalta osul despre care citeam si incercam sa facem diverse miscari sa vedem care functioneaza. A iesit un fel de matele incurcate si multa veselie.

    1. Frumos! Si noi aratam oasele pe noi, in sensul ca atingeam partile corpului unde oasele sunt mai reliefate. Cert este ca a retinut cateva, printre care cel mai lung os -femurul, si arata unde este … si falangele :)
      Daca in programul vostru ii permiti sa se uite putin si la desene animate, arata-i pe adiboo, lui Bea ii plac enorm de mult. As si cumpara DVD-urile pentru ca mi se par extraordinar de educative…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *