frunze de stejar

Ne-am bucurat de o nouă zi frumoasă de toamnă şi am cules din parc frunze de stejar. Le-am pus sub o coala de hârtie şi le-am colorat conturul, exact asa cum am făcut aici.

Le-am decupat. Noi am repetat mare – mijlociu – mic .

iar mânuţele harnice le-a lipit asa cum a dorit

după ce a terminat le-am făcut un contur cu carioci

am trecut numele ei, data şi faptul că are 2 ani şi 7 luni, am pus-o la păstrare, intr-o ţiplă în dosarul cu amintiri :)

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

9 thoughts on “frunze de stejar

 1. Ce manute harnice si pricepute are mititica, la nici trei ani! Insist mereu printre cunostintele mele sa se ocupe mai mult de copii, sa le gaseasca activitati de acest fel, dar ma izbesc de un zid gros: este prea mic de varsta.

  1. Fiecare copil micut cu ajutorul mamei poate realiza o sumedenie de activitati, internetul este plin de idei, mai e nevoie ca mamicile respective sa aiba putin interes. Multe nici nu stiu ca lucrand cu copii de cand sunt micuti, acestora li se dezvolta aptitudini motrice care in viitor vor ajuta copilul atat de mult… plus faptul ca prin aceste activitati petrec timp impreuna.

   1. Am cunoscut femei care spuneau ca nu vor sa isi oboseasca puii, asa ca ii lasau la desene animate si ele isi vedeau de treaba prin casa. Stii cata lume mi-a sarit in cap, cand era Ionut mic, certandu-ma ca il stresez, ca il pun sa deseneze, sa construiasca, sa dezlege joculete, in loc sa il las sa se joace cu masinute?

    1. Te cred, cu siguranta acuma se vede diferenta! Sunt tare curioasa daca ai mai tinut legatura cu respectivele care te criticau si cum sunt copii lor?

     1. Una dintre ele este sora mea. Nu vreau sa par altfel decat sunt, dar nepotelul meu nu face altceva la 14 ani decat sa se joace CS (Counter Strike). Nici ceilalti copii nu sunt mai rasariti, tocmai pentru ca parintii lor nu s-au ocupat indeajuns de ei. :((

 2. @Vienela gandeste-te si tu putin din perspectiva, la ce politicieni romani avem noi, cred ca niste asasinate vor fi necesarem ,deci exista si parti bune in aceasta dependenta.

  Oricum eu sunt o fire mai analitica si am observat cu mare regret ca unii chiar nu sunt pentru obisnuiti cu socializarea, prefera un camp tot mai restrans de prieteni, alti nu pefera chiar deloc.
  Nu-i condamn, asa ca jocurile reprezinta si o buna altenertiva de socializare(ma refer la cele online), orice ca stai sa te joti tabele cu vecinu, ori ca te uiti la tv sau te joci cam tot acolo ajungi…

  Asa e felul unora pur si simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *