fulg de nea quilling

Am văzut tot felul de minunăţii făcute prin metoda quilling. Pentru că nu ştiam ce înseamnă şi cum se face am căutat pe net şi mi s-a părut interesant. Astfel mi-am propus să fac şi eu ceva, şi m-am gândit la un fulg de nea. Am găsit un tutorial explicativ pe acest blog: tutorial quilling – fulg de zăpadă şi m-am apucat de tăiat fâşii de hârtie. E migălos, dar relaxant, ca o terapie care-ţi generează răbdare :) îmi place. Mi-a luat mai multe zile până când am terminat ce îmi propusesem, pentru că am foarte multe de făcut şi le-am tot lasat şi reluat pe deasupra nu reuşeam să mă hotăresc ce formă să aibă :)

într-un final, aşa a ieşit

am înfăşurat hârtia în diferite forme, le-am ansamblat lipindu-le de un cerc iar în vârful inimioarelor am lipit o biluţă de polistiren

seamănă a fulg de nea? :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “fulg de nea quilling

    1. Multumesc pentru comentariu! Cu siguranta tutorialul tau este de folos multora care descopera aceasta tehnica si sunt interesati sa incerce ceva nou. Mie mi-a fost foarte util! Pare fulgul meu cu neregularitati :) dar ma bucur ca am incercat si am prins curaj de a mai face si altceva. Imi doresc sa fac o felicitare, poate si reusesc ceva frumos pentru cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *