15 thoughts on “fotoliu gonflabil pentru copii

  1. adevărul este că nu aş fi vrut să fiu acuzată de mamă neglijentă :)))

   odată o văd cu tot nasul vopsit cu cariocă roşie :))
   altă dată a trecut carioca prin păr ajungând la scalp :)))

   de haine nu mai spun nimic :)

 1. Melly ,noi astea care ne lasam copiii sa exploreze nu ne putem numii neglijente.Cred ca cele care au mancare in frigider si nu le dau micutilor,sau cele care au apa calda/rece si uita ca cei mici au nevoie de o baie, sunt neglijente!
  Tia a desenat-o pe Khloe pe fata cu carioca neagra…aproape o saptamana a stat “machiajul ” pe fata!Si avea si mustata! :)

  1. Aşa este ai dreptate. Voi, cred că aveţi un mare noroc că locuiţi într-o parte a lumii unde minţile încuiate (în caz că sunt) îşi văd exclusiv de treaba lor. Eu locuiesc într-un orăşel unde până şi femeia de la mazin se cruceşte că eu îi cumpăr fetiţei carioci “vai dar e aşa de mică…” e adevărat că avea doar 1 an şi câteva luni…

   Ei îi place foarte mult să “coloreze” :)

   1. Melly, lumea vorbeste si cand facem bune si cand facem rele.Important e sa nu o bagam in seama!
    Intr-adevar cariociel washable sunt de mare ajutor mai ales daca ajung si pe hainute.Si washable lasa unele urme dar nu atat de grav ca si pemanentele!Noi le-am folosit mult, insa le placea foarte mult carioca mea neagra cu care scriu pe pungi sau o folosesc prin bucatarie.
    Vad ca s-a facut pe unghii…daca e domnisoara!! :)

    1. Parcă mereu le plac ceea ce nu au voie… referitor cu vopsitul unghiilor, nu pot accepta asa ceva, si am văzut alta fetiţă la 1 an şi câteva luni cu unghiile vopsite de mă-sa… Mi se pare urât, vulgar, oribil.

     Normal că şi-a vopsit unghiile cu cariocă pentru că ne-a văzut pe noi (pe mine şi pe nora) şi prin imitare absoarbe orice. Da să-i dau eu cu ojă pe unghii e ceva ce nu pot concepe. De abia atunci când va fi domnişoară în adevăratul sens al cuvântului. :)

  1. poate li se par mai interesant cum se colorează pielea decât hârtia :) şi cum îşi lasă carioca urmele direct pe piele.

   eu îi tot repet “dar iubita, pe foaie coloram nu mâinile şi picioarele” … şi repetă după mine “mâinile, nu-nu” :)

     1. Nu, ti-am dat linkul la intamplare, ca sa vezi despre ce carioci vorbesc. Parca am vazut si in hipermarket, daca nu ma insel in kaufland.

 2. Astăzi m-a dat pe spate :))) şi-a colorat unghiile de la picioare cu o cariocă albastră… bune ar fi fost acele carioci washable…

  E tare culmea interesul lor de a patrula cu pantofii cu toc ai mamei, de a-şi pune geanta pe umăr, a vrea să-şi vopsească unghiile, ruj … etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *