Hello kitty tricotat

După aproape o lună de când am terminat de tricotat crocodilul cu care ne jucăm un joc handplay, a venit rândul lui Hello kitty. Nu mi-a ieşit exact aşa cum am sperat dar m-am străduit foarte mult. Dacă a tricota am învăţat de la bunica (şi e cea mai de preţ moştenire de la ea), croşetul cu un ac cu cârlig am încercat să-l deprind din filmuleţele de pe youtube.

Acesta este prima jucărie pe care am reuşit să o fac şi să o termin. Mi-am ales un hello kitty pentru că această pisicuţă îi place lui B. tare mult.


Hello kitty meu a ieşit mult mai
micuţ decât în tutorial pentru că acul meu are doar 1.75 şi ar fi trebuit un ac de 3.5.

Rebutul Hello Kitty

Dar nu mă dau bătută şi-mi voi face rost de un ac de 2.5 şi voi face un nou Hello Kitty mai mare, ca acesta de pe siteul favecrafts.com. Nu înţeleg exact cum vine patentul de pe acel site, dar într-un final mă voi prinde :)

Şi înăuntru aş pune o chestie confiscată de la altă pisică care atunci când apeşi şi face miau-miau :)

 Update: O colecţie de pisicuţe desenate, colorate, crafturi, lucru de mână cu pisicuţe , cărţi, mese vesele etc. găseşti în colecţia de aici.

Ps. Până ajung să mai croşetez un hello kitty m-am apucat să tricotez o vestă pentru B. pe care sper să o termin până când vine iarna.

Am ales un model care îmi place foarte mult, se numeşte fulg de nea şi l-am găsit aici.

Acesta e începutul:

Atât de mult îmi place şi partea de jos – pentru că nu e dreaptă – are un onduleu frumos. Dacă cineva doreşte să tricoteze şi e mai neexperimentat, aşa ca mine … – acesta e video-ul după care m-am luat.

Vă place?

Update: Am terminat vesta :) am pus aici mai multe poze.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “Hello kitty tricotat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *