Triciclete pentru copii

 

O tricicleta ofera copilului libertate, distractie și aventură în aer liber. Lăsați-l liber pe o alee dintr-un parc, pe trotuar, în gradină sau în curte, astfel încât acestea să se poată bucura de noi stimuli și explorare.

Tricicleta, asemenea trotinetei intareste muschii picioarelor, dezvolta abilitatile locomotorii ale copilului,  fiind cel mai eficient mod de adaptare la mersul ulterior pe bicicleta.

Mersul cu tricicleta presupune pentru copil o serie de eforturi fiind o abilitate complexa, care necesită forță, echilibru, coordonare și dezvoltare motorie.
Inainte de a fi copilul capabil sa foloseasca tricicleta, ar fi ideal sa porneasca la plimbare cu un scooter cu roti stabile.

scooter-lello

Pentru a evita unele neplaceri inainte de achizitiobarea unei triciclete puteti avea in vedere cateva aspecte:

Lățimea scaunului: Un scaun ingust este de preferat, astfel încât, în timpul în care copilul învață să pedaleze, acesta îi va oferi o bază de sprijin și pentru a-i asigura confortul necesar în timpul deplasarii.
Înălțimea scaunului: picioarele copilului trebuie sa ajunga plat pe podea, cu șoldurile și genunchii îndoite de aproximativ 45 de grade.
Ghidonul: tricicleta ideală este echipată cu ghidon care permite posibilitatea copilului să învețe să se orienteze și să ocoleasca obstacolele.
Rotile din spate: observați distanța dintre scaun și roțile din spate. Asigurați-vă că picioarele copilului nu va lovi roțile din spate atunci când împinge pentru a evita accidentele.

Pe site-ul bekid.ro am vazut triciclete pentru copii incepand cu 99.80 lei. 

Cu o asemenea tricicleta, copilul tău poate face miscare in aer liber intr-un mod foarte placut, amuzant și distractiv. Tricicletele care au în dotare mâner telescopic, reglabil și detasabil iti permite să-l ajuti sa se deplaseze si să-l ghidezi in timpul plimbarii, dar si sa ii oferi libertate de miscare, pentru a merge singur atunci cand creste mai mare și este pregătit. Scaunul îi asigura confortul necesar în timpul deplasarii si unele triciclete dispun si de o centura, pe care te poti baza pentru a îi oferi celui mic siguranță în mers.

Tricicletele sunt dotate și cu un coșulet încăpător, în care copilul tău poate transporta jucăriile preferate, sau poate depozita nisip, pietricele și alte lucruri interesante pentru el. Cadrul tricicletelor de pe site-ul bekid.ro este fabricat din material de calitate, un cadru solid de metal care va rezista multor ani de distractie intensă. Protecțiile pentru ghidon din material moale, pedalele si rotile late garanteaza deplasarea comodă și în siguranță a copilului.

tricicleta-toyz-york_6ub5-kc

Pentru ca sezonul de plimbări prin parc se apropie, iar cei mici sunt nerăbdatori să iasă din casă cu aceste triciclete pentru plimbarea în aer liber. Tricicletele sunt atractive, robuste, și sunt disponibile în mai multe culori, fiind un cadou ideal pentru cei mici. Ele sunt de lungă durată și ușor de asamblat.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *