Macaroane colorate

 

Atât de mult timp am amânat această activitate încât m-am lăsat păgubită,într-un final  speram să găsesc coloranţi alimentari prin magazinele din apropiere, iar pentru că nu am găsit, am apelat la tempera finger paint. Această activitate am văzut-o prima dată la Adela (gradinitaalphabet.wordpress.com).

Într-o pungă am un pumn de macaroane, o linguriţă de tempera şi spirt medicinal; le-am amestecat bine “frământând” punga. Pe un platou am prins hârtie de copt şi am aşezat macoanele la uscat (datorită spirtului s-au uscat mult mai repede).

 

 

– macaroanele vopsite ţinute la odihnit pentru a se usca :)

 

 

– mândră de lănţicul ei :)

 

– un excelent exerciţiu motric:înfiptul macaroanelor în beţigaşele fixate in plastilină

 

 

– un alt exerciţiu: sortări pe culori

 

 

 

– am vopsit chiar şi câte o parte de orez pentru joaca noastră cu sensory bin

 

 

 

 

Să vă mai spun că aseară nu a vrut să dea lănţicul jos de la gât? :) Şi cât a insistat să-l port şi eu pe cel de-al doilea, făcut special pentru mine … :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “Macaroane colorate

    1. sincer nu am contorizat timpul, dar cred ca dupa cateva ore a fost uscat, pastele s-au uscat mult mai repede, pentru ca nu erau asa de lipite intre ele…

    1. Multumesc, Adela. Atat de mult am cautat dupa colontant alimentar, nu stiu de ce nu gasesc la noi in oras. Daca taxele aceastea de transport nu ar fi asa de mari mi-as comanda de pe net. Nu mi se pare normal sa platesc taxa mai mare decat costa produsele comandate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *