mâzgălituri de carioci

Poate veţi spune “şi ce-i cu asta? Orice copil mâzgăleşte cu cariocile :)” Aşa este!, cred că tuturor copiilor le place  această aventură a culorilor. Dar puţini sunt părinţi care dau copiilor foarte mici carioci în mâini, fireşte, pentru că încep să mâzgălească tot ce prind în cale, de la pielea lor, hainele, pereţii, dulapurile etc. Pe mine m-a surprins şi încântat, modul în care s-a gândit, ea singură, să exploreze această lume a culorilor. A desfăcut toate cariocile de căpăcele,  şi le-a pus în pumn şi a început să traseze linii şi să se uite încântată la noua descoperire.


Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “mâzgălituri de carioci

  1. Aseara chiar mi-am adus aminte de voi.Nu stiu daca ati achizitionat coarioci washable.Mergand sa o pun pe Khloe la culcare, aseara, am vazut pe jos in camera ei ursletul-doodle.E un ursulet (cumparat) facut dintr-un material mai matasos (lucios) care poate fi colorat cu carioci washable si apoi se poate spala.Cred ca putiti folosi si voi o astfel de jucarie de plus(materialul de pe el nu trebuie insa sa fie plusat). Voi posta un topic si va voi arata ursuletul.Cred ca toti copii sunt incantati cand pot colora pe jucarii sau pe oriunde apuca!

    1. Încă nu am luat, in magazinele din apropiere nu am gasit… dar cum ajung în supermarket si gasesc am sa cumpar; daca nu, am sa comand de pe net. Incă nu a probat cariocile pe păpuşi sau alte jucări :) cu siguranţă va urma şi etapa aceasta. E o idee bună cu jucăriile pe care să le picteze. Avem o serie de jucări din plastic pe care le foloseşte în piscină, pe alea o să le poată colora de zor, mai ales după ce o sa fac rost de aceste carioci care se spală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *