om de zapadă şi globuri 3D din hârtie

Dau şi eu startul activităţilor de Crăciun.

Mi-am dorit foarte mult să fac ceva special şi am adaptat o idee după ce am văzut cum se fac  aceste globuri din hârtie 3D .

Astfel am făcut un om de zăpadă. A ieşit atât de frumos! Îmi pare aşa de rău că omul de zăpadă, în poze, nu se vede perfect… pentru ca îmi e tare drag :)

Eu nu am scos la imprimantă modele din pdf de pe site-ul respectiv ci am preferat să fac un desen pe foaie, să decupez 12 pătrăţele şi urmând desenul să decupez toate formele dintr-o singură tăiere.

Pentru a face un bulgăr 3D e nevoie de 12 forme de “floricele” care se îmbină una în tăietura alteia asemenea unui puzzle. După ce pui primele 5 floricele împrejurul bazei, restul se ansambleaza foarte simplu. Pur şi simplu intră una în alta.

Pentru omul de zăpadă am făcut 3 bulgări de dimensiuni diferite si le-am lipit una de alta.

Pentru ochi, nas, gură, pălarie şi nasturi am folosit autocolant.

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “om de zapadă şi globuri 3D din hârtie

  1. Multumesc Jo pentru aprieciere si vizita!
    Curaj, pana prinzi ideea poate ti se va parea mai greu, pe urma va fi floare la ureche :) hai! ca poti :D sa-mi scri si sa-mi arati o poza cu mosul vostru :P

    Ps. Inca mai am mosul, e in cutia cu globulete, ar trebui sa fie intact.. Dar as mai face inca unul, daca nu reusesti (nu ai timp or chef) sa faci unul iti trimit eu ;) desigur, daca doresti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *