Omida mâncăcioasă făcută din hârtie autocolantă

Săptămâna trecută a ajuns coletul cu câteva cărţi de la Editura Cartea Copiilor,  comandasem Omida mâncăcioasă şi  Miffy – cum a apărut Miffy de Dick Bruna (pentru că a început să îndrăgească cartea Ziua lui Miffy, carte, pe care am primit-o cadou după ce am comandat alte cărţi pentru copii). Se pare că şi de această data am primit cadou tot Ziua lui Miffy, acuma avem două astfel de cărţi. Una o voi oferi cadou, să se bucure şi alţi copii.

Cartea Omida mâncăcioasă i-a plăcut din prima – cum am despachetat-o şi am deschis la prima pagină. A sesizat găurelele şi a început să-şi bage degetuţele în ele :) pe urmă am început să i-o citesc şi să recunoasştem imaginile din interior. Pe urmă m-am gândit să fac o omiduţă, prima idee care mi-a venit a fost să folosesc o sârmă de electricitate, din aceea îmbracată în plastic, care se îndoaie. Sârmă, pe care aş fi îmbrăcat-o într-un material verde. Las ideea pentru mai târziu.

Vroiam ceva care să se restrângă aşa mi-a fugit gândul la autocolant şi a renescut omiduţa noastră care trece prin filele de carte şi începe să mănânce fructele şi alimentele care-i ies în cale.

Am vazut pe alte bloguri de mămici, omiduţe foarte  frumoase, create de mâini cu adevărat iscusite. Voi reveni cu o editare, observ că nu le pot găsi prin google.

Update: ursuleţii năzdrăvani a mai creat o omidă din pipcleaner verde şi a pus ochişori.

Altă omidă creată dintr-un cofrag de ouă.

Alt colaj de omidă făcută din şerveţele.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “Omida mâncăcioasă făcută din hârtie autocolantă

  1. poti face o “magie”, dupa ce omiduta mananca tot, merge la nani sa se odihneasca si o schimbi cu un fluturas :) astfel ii poti explica cum apar fluturasii :)

  2. Cred ca asta e cartea mea preferata!
    Tot am planificat o astfel de activitate(noi am vazut pe viu magia fluturasilor) si n-am apucat sa o pun in aplicare.Poate reusesc totusi si revin cu un post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *