Protejaţi şi educaţi copiii!

Peste o luna va fi Ziua Copilului, littlelucky a creat un post special în care se vor colecţiona link-uri cu articole despre creşterea, educarea şi protejarea celor mici.
Sunteţi invitaţi să adaugaţi în colecţie linkurile unor articole de opinie, articole în care vă exprimaţi diverse pareri în legătură cu copiii. Atunci cand introduceti linkurile, la nume sa alegeti un titlu sugestiv iar la imagine sa puneti emblema blogului vostru. sau o imagine reprezentativa. [daca nu aveti, facem una impreuna] la toate articolele folositi aceeasi imagine, nu conteaza ca se repeta.
Colectia protejati copiii! va ramane deschisa toata luna mai. Se va inchide automat in data de 31 mai 2012. Daca cineva doreste sa o preia pe blogul sau, gaseste linkul mai jos.Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Protejaţi şi educaţi copiii!

  1. sunt noua pe pagina blogului tau ,imi place sa citesc despre si pentru copii sunt mama si iubesc copii asa ca in fiecare an de 1 iunie fetita mea a primit multe cadouri ,frumoasa initiativa si imi place nespus de mult .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *