Trenuleţul

Lui Bea îi plac foarte mult jocurile de construcţie. Cum săptămâna care tocmai a trecut a fost ziua ei am primit o serie de jucării comandate de la Julia Toys. Printre ele am ales aceste trenuleţe care merg pe şine. Nu m-am înşelat! Construcţia şinelor i-a plăcut mai mult decât m-am aşteptat (e adevărat că încă nu reuşeşte să le aşeze singură în formă de cerc…). A trecut mai mult de o săptămână de când a primit acest trenuleţ şi de atunci, în fiecare dimineaţă, dar în fiecare dimineaţă, primul lucru pe care-l face e să monteze şinele şi să plimbe trenuleţele. Are şi un elicopter şi o maşina. Am început sa facem scenarii cum elicopterul duc oamenii din gară la ei acasă sau cum elicopterul salvează răniţii dintr-un accident, ducându-i mai repede la spital. Maşina mai are rol şi de poliţie şi vom atinge în viitor un scenariu :)

Pe lângă joaca cu trenuleţul am vrut să-i scot o fişă cu un tren de colorat. Tuşul de la imprimantă se terminase aşa că după modelul unui tren (de pe educatie.inmures.ro) am trasat cu un creion un tren, am mai pus şine, un soare, nori, copăcei. Desenul l-am colorat impreună … încă nu are răbdara suficientă de a finaliza ceea ce începe :) peste câtva timp sunt sigură că va colora mai mult decât face acuma, trebuie doar sa perseverăm :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “Trenuleţul

  1. Și Nereei îi plac jocurile de construcție. La sfârșitul anului trecut i-am cumpărat niște seturi de Lego. Atunci nu prea le-a băgat în seamă, dar în ultima vreme, nu trece zi să nu le construim poneilor case și căsuțe. La cât de mult se joacă cu ele, cred că și iepurașul tot Lego o să-i aducă :).

  2. Sunt din piese din acelea mici-mici? Am avut si noi un castel si l-am dat, am zis sa mai asteptam cativa ani :))) Alin e si stresat ca ar putea inghiti vreo piesa… in schimb se joaca foarte mult cu cuburile de constructie, cuburi puzzle, si piesele mari de lego…

    Poate ar atrage-o si pe ea sa construiasca casute la ponei, am sa si caut jocul…

  3. Sunt două tipuri de Lego, cel normal, cu piese mărunte, și Lego Duplo, cu piese mult mai mari, special pentru copiii între 2 și 5 ani. Noi deocamdată suntem la Duplo.

  4. Multumesc pt info, inseamna ca eu nu alesesem bine legourile :) cat de frumoase sunt acestea… sigur ar fi si pe placul ei…

    Coca, ii place foarte mult desenul, din nefericire de cand merge la gradinita a incept sa nu mai aiba rabdare :( nu mai are stare sa stea intr-un loc :( acuma facem o pauza mai prelungita de la gradi… sper sa se regenereze comportamentul ei, care a deviat cu totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *