Construcţia unghiilor cu porţelan / acril

M-am încumetat şi eu şi m-am dus la un salon de manichiură şi manichiurista mi-a construit unghii din porţelan. Habar nu aveam că vor ieşi aşa de frumos şi de natural. Practic am scăpat de grija manichiurii  -cel puţin pentru o lună de zile…până  când va trebui să merg să mi le pilească şi să completeze unghia crescută. În prima zi nu mi-am simţit foarte comod unghiile. Aveam senzaţia că am pieliţele tăiate până în carne (o senzaţie din aceea cum avem când ni se rupe o unghie până-n carne) probabil din cauza pilirii cu aparatul din cosmetică. Dar a doua zi a dispărut această senzaţie şi sunt foarte mulţumită. Am ales o nuanţă apropiată unghiei naturale şi i-am spus să-mi picteze o buburuză care-mi place foarte mult. Buburuza i-a plăcut şi fetiţei mele : – )

Cum se aplică porţelanul pe unghii pentru prima dată?

Este atât de simplu… prima dată manichiurista curăţă, taie pieliţele şi pileşte foarte bine unghiile, dă cu o soluţie specială, pune un şablon de carton subţire pe fiecare unghie pe urmă va aplica (folosind o pensulă) porţelanul – el este în stare solidă -de fapot e o pudră- care în contact cu un lichide devine asemeni plastilinei (ca în imaginile de mai jos) şi se găseşte în diferite culori. Eu am ales o culoare naturală, o nuanţă de roz.

Costul este de 70 de lei – pentru prima aplicare, urmând ca lunar să se întreţină prin pilit şi readăugat(umplut) material pe porţiunea unghiei crescute; această  operaţie va costa 50lei.

Când te gândeşti că o manichiură costă 15 lei şi trebuie făcută măcar 1 dată pe săptămână ajungi la concluzia că manichiura cu porţelan nu este aşa de costisitoare pe cât pare.

Like?

Update: după o lună când m-am dus la umplutmi-am ales un model cu bulinuţe şi inimioare pe degetul inelar

Clic pe imagine pentru mărire

Update 2. A treia oară, manichiurista mi-a făcut un model de floarea soarelui.

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

6 thoughts on “Construcţia unghiilor cu porţelan / acril

  1. Eu doar asa pot avea o maniciura ingrijita. Insa, nu intotdeauna ajung la timp sa mi le fac. De regula, optez pentru unghiile mele pe care imi aplica acest gel. Astfel, nu mai am probleme cu unghia ce creste sub gel

    1. la fel procedez si eu, îmi aplica acril pe unghia mea, şi am ales sa mi le faca micuţe pentru a avea unde să crească . Ce bine ca s-a inventat aşa ceva! Însfârşit mă pot bucura de o manichiură îngrijită, mereu – mereu… eu după fiecare săptămână mă dau cu un lac transparent, aşa le am mereu perfecte -până când trece luna şi ajung la salon.

  2. Ptfemei.ro – Aici gasiti produse profesionale pentru manichiura/pedichiura.Abtibilduri,acril,forme dual sistem,lichid,pudra acrilica,seturi acril,geluri uv,geluri colorate,geluri french,nail art,ustensile unghii,dungi,banda,foita,fimo,paiete,flori uscate,perle,produse metalice si ceramice,sclipici,strasuri,pile si bufere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *