Mască hidratantă de păr cu ulei de măsline

Hidratarea este foarte importantă şi în sezonul rece. Părul este agresat de temperaturi foarte scăzute şi are tendinţa să devină mai uscat.
Pentru hidratarea părului – foloseşte o dată pe săptămână, o mască de păr, puternic hidratantă. Poţi folosi pe cele cu ulei de măsline:

Mască hidratantă de păr cu ulei de măsline:
Amestecă 8 linguri de ulei de măsline cu 2 gălbenuşuri  de ou. Poţi stoarce ţi câteva picături de zemă de lămâie. Întinde acest amestec pe părul umed şi după o oră- speli părul cu şampon+balsam de păr şi-l clăteşti bine. Părul devine mai mătăsos, strălucitor, cu volum şi nu mai cade.

Este pentru prima dată că-mi pun ou pe păr. De obicei, o dată pe săptămână folosesc masca de păr de la Elseve, pentru şampon şi balsam tot la Elseve apelez, -deja de câţiva ani. Curiozitatea m-a împins şi am încercat şi această mască din ou şi ulei. Îmi voi face un ritual din asta… se pare că dă rezultate.

Altă mască hidratantă pentru păr: Uleiul de măsline se amestecă cu câteva picături de ulei de ricin şi se aplică pe părul umed, de la rădăcină până la vârfuri, printr-un masaj capilar. După o oră părul se spală cu şampon.

Tu foloseşti măşti pentru păr -naturale- făcute de tine acasă?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Mască hidratantă de păr cu ulei de măsline

  1. Buna!Si eu am incercat aceasta masca,insa parul meu a devenit unsuros,lins,pot spune,si nu inteleg de ce,pt ca o gramada de fete o folosesc,iar la ele da roade.Poate fi pt ca nu m.am clatit bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *