Nuanţe de blond

Părul blond este foarte pretenţios şi necesită o întreţinere elaborată. Am încercat de câteva ori să-mi închid nuanţa, dar fără succes; pentru că nu-mi plăcea ce vedeam în oglindă. Iar pentru mine este foarte important cum mă văd când privesc oglinda, contează să-mi placă ce văd, pentru că atunci mă simt bine în pielea mea. Iar când te simţi bine în pielea ta, parcă ai o stare de spirit bună şi beatitudine. Cel puţin aşa este la mine.

În 2008 am scris un post despre nuanţa blond cenuşiu şi încercările mele eşuate de a o obţine. Eh acuma nu mă mai interesează aceea nuanţă ci nuanţe de blond cât mai natural.

O colecţie de nuanţe de blond pe care le-am avut din 2011-2012:

 :) Observ că în toate pozele sunt însoţită de frumoasa mea fetiţă. Ar trebui să încep să-mi fac poze şi singură. E greu să mă dezlipesc de ea :) Nu-mi vine să cred că nu am nicio poză singură şi credeţi-mă că pozatul este una dintre pasiunile mele şi fac uz de memoria telefonului. Dabea aştept momentul să trec la alt stadiu şi să am în dotare un aparat foto compact care să aibă performanţa unui DSLR. Tot timpul îmi spun să nu mai adaug poze pe blog până când nu sunt făcute cu aparat ca lumea, telefonul începe să lase de dorit… îmi este greu să mă abţin! scuze!

LE:

o perioadă m-am vopsit şatenă, pe urmă am revenit din nou la blond

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “Nuanţe de blond

  1. F faina nunata din ultima poza, poate ca si foto e facuta mai de aproape. La salon sau home te povsesti? Ce nunata si ce produs e cea/ cel din ultima foto a postarii?

  2. De doi ani de zile mă fac doar la salon (asta după o experienţă nefericită cu o vopsea oarecare), vopselele sunt pe baza de uleiuri -fără amoniac (am să întreb coafeza exact de la ce firmă sunt). Am poza pe undeva cu monstra cu nuanţa din catalog, trebuie să o caut.

    Iar efectul care apare în ultima poză l-a dat un şampon de la Indola (silver shampoo innova) pe care l-am cumpărat dintr-un butic specializat pe produse de îngrijirea părului… şi îl folosesc la fiecare spălare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *