O noua surpriză de la Yves Rocher

E incredibil cum reuşesc cei de la Yves Rocher să mă surprindă de fiecare dată. Au o strategie de marketing fantastică, pur şi simplu mă lasă fără cuvinte. Nu ştiu cum reuşesc să facă asta dar îi iubesc, sunt îndrăgostită atât de produsele lor cât şi de strategia pe care o au.

Zilele trecute am primit plicul cu ofertele de 8 Martie, plus scrisoarea cu care m-au obişnuit de fiecare dată, plus surprizele pregătite special pentru mine. Desigur, când pregătesc surprizele  intervine marketingul şi îmi plac deoarece nu au o strategie agresivă ci plăcută.

Surpriza personalizată de 8 martie din partea lor este  o …  surpriză senzaţională, exact aşa cum mi-au scris:” În această zi excepţională, Yves Rocher vă oferă o surpriză senzaţională! Fiecare femeie este unică, iată de ce am ales să vă oferim o surpriză cu totul personală drept mulţumire pentru comanda Dvs. de minim 49 RON: produsul Dvs. preferat cel mai valoros. Descoperiţi-l rapid în broşura cadou!”  – iar produsul meu preferat este o cremă de ochi, anticearcăn, o cremă pentru îngrijirea primelor riduri din jurul ochilor care costă 69lei (preţ de catalog). Iar la următoarea comandă, mi-o oferă cadou de 8 martie. Wow! cu astfel de tratament, cum să nu îi adori :)

Dar nu se opresc aici ci continuă cu alte oferte “Şi pentru că ziua de 8 Martie să fie plină de fericire şi frumuseţe, avem plăcerea să vă propunem o selecţie de 50 produse esenţiale cu preţuri începând de la 9.90lei. Printre acestea găsiţi toate produsele utile de zi cu zi, precum produsele pentru îngrijirea tenului, a corpului, şampoane şi multe alte produse necesare stării Dvs. de bine.

Iar sărbătoarea contină…

Pentru ca Dvs. să străluciţi în această zi, Yves Rocher vă OFERĂ cea de-a 2-a Surpriză drept mulţumire pentru comanda Dvs. de minim 79 RON: superba colecţie de bijuterii cu ametist veritabil. Inelul, cerceii şi colierul din set vor face din Dvs. regina zilei!

Vă dorim un 8 martie fericit şi, în această zi, să fiţi cea mai frumoasă şi strălucitoare!”  Jane Morin

 

Produsele mele preferate pe care le-am comandat aproape de fiecare dată şi de care caut să nu mă lipsesc sunt fondul de ten, crema de faţă, crema conturul ochilor, şampon, mască păr, gel dus şi rimelul. Niciodata nu le-am luat la preţul întreg, de catalog, aproapte de fiecare dată le-am comandat din diferite oferte. Eu comand produse de la ei cam de 2-3 ori pe an (ating pragul de 100 de lei ca să nu mai platesc şi transportul:) ) şi mereu aştept oferte care să îmi convină şi cărora nu le pot rezista.

Acestea sunt produsele pe care le-am primit la ultima comandă în decembrie:

– fondul de ten

– crema pentru ten mixt anti imperfecţiuni – la această cremă nu aş renunţa pentru nimc în lume :)

-şampon pentru volum

– mască vârfuri despicate

–  rimel sexy pulp Ultra Volum

Rimelul l-am primit cadou, şi fondul de ten la fel (trebuia să aleg între o cutie de bijuteri şi un produs care să aibă preţ de catalog până la 50 de lei, şi pentru că fondul de ten îmi era pe terminate am ales fondul de ten).

Voi de unde vă cumpăraţi produsele de îngrijire personală? Aveţi o marcă de produse de care să fiţi extrem de mulţumite?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “O noua surpriză de la Yves Rocher

  1. Nici eu n-am rezistat la oferta asta, e drept ca asteptam de mult o oferta buna! Am facut si eu comanda, si noi suntem fideli YR!

  2. Denisa, pentru ca Yves rocher sa suporte cheltuielile de expediere, valoarea produselor comandate trebuie sa fie de minim 100 lei.

  3. Am comandat si eu de la ei si imi place mai ales faptul ca primesc surprize :).Maine o sa ridic coletul de la posta si abia astept sa vad ce mai primesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *