parfumuri…

Parfumul pentru mine este foarte important, atât de important încât a ieşi din casă neparfumată este echivalent cu a ieşi dezbracată pe stradă.

Am o colecţie impresionantă de parfumuri.  Totul a început când un prieten, acuma 10 ani, m-a dus într-un shop de pe Champs-Elysees, exclusiv cu parfumuri, aveam 19 ani. După câteva teste acesta a ales tresor, spunându-mi că acesta mi se potriveşte. Era un cadou, l-am acceptat încântată, iar mireasma acelui parfum şi acuma mă bântuie.

Apoi am navigat la J’Adore, coco chanel, amor, cerruti, miss dior, câţiva ani am fost înebunită după  escada verde, givenchy, lancome… mi-am luat câteva parfumuri şi de la oriflame, apoi avon, pe urmă de la Yves Rocher -pur desir- cu un miros perfect de liliac, parfum cu care mă dau şi astăzi.

Nu ştiu acuma despre www.aoro.ro cât de originale sunt parfumurile de pe site. Am văzut că multe fete au cuvinte de laudă… Ideea este că   sunt sceptică dacă să comand sau nu. Am rămas dezamăgită când mi-am cumpărat un parfum (dintr-un shop din carrefour) care se presupunea a fi original şi am constatat contrariul al cărui preţ era destul de piperat.

Voi de unde vă cumpăraţi parfumuri originale?  Că de mers, de exemplu până în Franţa îmi este imposibil.

şi Ce parfumuri vă plac foarte tare?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “parfumuri…

  1. La intrarea în Debrecen pe dreapta este MyBOX şi acolo chiar pe colţul din dreapta este un magazin mai măricel de parfumuri. Preţuri O.K. şi nu se pune problema să fie rahaturi. Eu CK One.

  2. merci de pont, mergem des in Ungaria, e adevarat ca mai mult în Gyulla, acolo am şi născut…
    E ceva timp de când ne-am propus să mergem in Debrecen dar am tot amânat.. am auzit că este foarte frumos acolo…

  3. atunci mai amânăm… până la anul… Voi mergeţi si cu fetiţa peste graniţă? În dec. iar trebuie să-i facem paşaport la a noastră… ultima dată când am dus-o la paşapoarte s-a pricopsit săraca cu o răceală cumplită :(

  4. si mie imi place escada tot cel cu cutie verde ma fascineaza acel miros. Parfumurile de la avon si oriflame mi se par “apa de ploaie”. De pe aoro.ro nu am comandat, as fi tentata… dar la ce preturi au… macar sunt originale?

  5. RBoy, eco? pentru ce anume?

    mada, sincer parfumurile astea de la oriflame si avon le-am primit, n-aş fi dat de la mine din buzunar niciun leu pe ele..Perceive de la avon are un miros interesant, iar Diamond de la oriflame e placut…

  6. kemell, eu mi-am luat de curand un burberry brit de pe aoro.ro si din punctul meu de vedere nu e nicio diferenta intre cel livrat de ei si cel pe care l-am testat in duty-free. mi se pare ca a fost si un pic mai ieftin daca nu ma insel. nu sunt o mare specialista in parfumuri dar pana acum eu sunt multumita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *