Trucuri pentru un bronz frumos

Se apropie vremea de plaja, de baie in mare si bronzat! Dar vrei ca pielea ta sa capete un aspect ciocolatiu impecabil, fara sa mai treci prin chinul exfolierii, fara sa mai ramai cu pete rosii. In plus, iti doresti un bronz care sa dureze

Iata cum poti obtine acestea:

Inainte de vacanta la mare, “antreneaza-ti” pielea! Fa o cura de betacaroten. Gasesti astfel de pastile in farmacii! Daca nu gasesti pastile poti incearca un surplus consistent de morcovi cruzi, timp de doua saptamani, inainte sa pleci.

Daca nu ai interdictii (alunite, boli de piele etc.), mergi la solar pentru cateva sedinte, astfel incat sa-ti nuantezi putin pielea. Sunt recomandate sedinte de scurta durata (5-10 minute), cu pauza de cateva zile intre ele.

In primele zile stai putin la soare: cam jumatate de ora. Evita orele “fierbinti”: 11-16. Bea multe lichide, pentru ca hidratarea sta la baza unui bronz frumos si de durata. Din acelasi motiv, utilizeaza produsele de protectie a pielii: lotiuni sau spray-uri hidratante, racoritoare cu factor de protectie sporit, dar si din cele care amplifica accentuarea nuantei de caramel a pielii. Utlilizeaza in fiecare zi, dupa plaja, geluri sau spay-uri reconfortante si racoritoare, dar si o lotiune calmanta.

Foloseste crema autobronzanta pe o piele deja bronzata pentru a da pielii tale un surplus de stralucire, de vitalitate!

Gomajul nu duce la disparitia bronzului! Ideea este sa nu folosesti o crema de gomaj agresiva, ci o lotiune usor exfolianta. Efectueaza unul sau doua gomaje pe saptamana: pielea ta va deveni mai transparenta si mai luminoasa!

Foloseste pudra bronzanta. Vei obtine un look stralucitor si foarte delicat! Aplic-o cu ajutorul unui pamatuf mai gros, special pentru pudra, in cantitate mica, apoi insista pe pometi, frunte, nas, varful barbiei. La urma, baleiaza usor pe toata fata.

Incearca gelurile sau cremele care se topesc pe piele conferind un ton cald, de piele bronzata sau stick-urile cu paiete.

Atentie! Nu folosi fond de ten pe pielea bronzata, iar produsele autobronzante trebuie alese cu un ton mai inchis decat culoarea pielii bronzate.

Adelina Titire [femina.rol.ro]

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Trucuri pentru un bronz frumos

  1. eu imi fac si o masca de 2ori/sapt. -cu morcovi razuiti si pun un pic de praf de argila,amestecul il aplic pe fata si piept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *