aparat împotriva ţânţarilor

Din nefericire sunt una dintre acele persoane pe care aceşti mici vampiraşi nu o scutesc de înţepături. Dacă soţul este ocolit de aceste insecte, eu nu scap niciodată. Mai nou, fetiţa este principala ţintă. Deşi în fiecare seară pun câte o pastilă RAID şi la geamuri avem plase, nu ştiu cum se face că mai scapă câţiva care ne trezesc în toiul nopţi, când dormim mai bine.

Citisem de tot felul de metode naturale de alungat ţânţarii, am apelat chiar şi la busuioc şi levănţică, dar aceştia tot se încăpăţânează să ne invadeze.

Nu înţeleg cum de alte ţări nu se confruntă cu astfel de probleme, bănuiesc că se stropeşte mereu cu substanţe care să nu lase larvele de muşte şi ţânţari să se dezvolte. Nici nu mai are rost să mă întreb de ce în oraşele noastre nu se dă cu astfel de substanţe…

Acuma încerc un aparat electric împotriva ţânţarilor care sper să ţină aceşti vampiraşi departe de dormitorul nostru.

Voi cum vă luptaţi cu aceste  fiinţe “gingaşe”?

Update: e super acest aparat pentru că nu lasă nici un miros, cel puţin nu am sesizat noi. Ne-am distrat privind cum pluteau ţânţarii în aer ca fulgii de pene şi se prăbuşeau la fel de lin :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

7 thoughts on “aparat împotriva ţânţarilor

 1. Cred ca doar cei care locuiesc la altituni mai inalte nu prea au tantari.
  Si la noi sunt,confratii nostri cica ii numesc “pasarea nationala a statului” asa-s de bine dezvoltati.La noi cea mai iubita e Khloe.
  Cica trebuie sa ne ferim de banana,se pare ca le place potasiul si la fel le place corpul care transpira mai mult.

  1. si deasemenea le plac parfumurile florale :) si gupele de sânge dulci :) şi să-i ia N. că eu nu îi mai suport :(

   +că atunci când o pişcă pe fetiţă, stă săraca cu înţepătura şi o săptămână

   cred că ai dreptate cu altitudinile… când locuiam în Braşov nu puneam aşa de des(aproape deloc) pastile împotriva lor…

 2. Si la noi sunt foarte multi.Locuim in zona cu multe lacuri si paduri si le place mediul.N-am avut insa probleme in casa si nu am aparate.

 3. In Bacau se fac periodic “deratizari” in acest sens, asa ca in casa nu avem tantari. Cind iesim avem un aparat cu ultrasunete pe care il pornim si il punem fie pe masa daca stam la terase, fie de tricicleta baiatului…il gasesti la Selgros, nu stiu exact cum se numeste noi il avem de vreo doi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *