Bazar – jucării de vânzare

Urmând exemplul altor mămici din blogosferă m-am gândit să scot şi eu la vânzare o parte din jucăriile pe care nu le mai folosim sau care depăşesc vârsta fetiţei mele.

Curând am cumpărat un scaun cu cuburi de la Ecoiffer, pe pe internet, si m-am păcălit puţin cu el deoarece am crezut ca este mult mai mare… şi este prea micuţ pentru măsuţa din lem pe care o avem. Mi-aş dori un scăunel mai mare pe care fetiţa să stea confortabil la birou. Acest scaun, nou, costă 73 de lei (piticshop.ro). Al nostru e în stare excelentă pentru că nu l-a folosit.  În interior are 22 piese de cuburi lego, îl dau la 40 de lei, chiar şi 38 lei.

 

 

 

 

Când am cumpărat acest scăunel am ales şi un castel din piese lego, nu mi-am imaginat că piesele din gama lego sunt aşa de mici, prefer să-l dau pentru că deocamdata nu se poate juca cu el. E ca şi nou, în cutie, a fost ansablat o singură dată. A costat 35 lei, il dau cu 20 lei.

 

 

 

Toate jucăriile din bazar le puteţi vedea accesând albumul de pe google de aici: album poze jucării din bazar.

De banii strânşi as vrea sa-i cumpăr un birou nou, voi avea nevoie de 240 lei. Dacă aş reuşi să le dau voi strânge 135 lei diferenţa o completez :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *