recensamânt 2011

Astăzi a ajuns la noi acasă o tanti cu formularele de completat pentru recensamântul 2011. O groază de hârţogherie şi întrebări. Totul a durat 30 de minute. Îţi dai seama?  pentru fiecare persoană, se completează, un formular a câte 4 pagini – A4, cu întrebări de la: cnp, câte camere are casa, câte bai, bucătării, cât spaţiu are o cameră, dacă există wc, canalitare, sursa căldură, modalitate de gătire etc. activitate, scoală, religie şi aşa mai departe.

Recensamântul populaţiei şi locuinţelor din Romania se va desfăşura în perioada 20-31 octombrie. Toti cetăţenii sunt obligaţi să  furnizeze informaţiile solicitate, în caz contrar amenzile ridicându-se până la 5.000 de lei.

Următorul recensamânt va fi peste 10 ani! Sper că măcar atunci să trecem şi noi la alt nivel – de a completa datele de pe internet.

Uite cum arată formularul: Chestionar-persoane-recensemant.pdf

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “recensamânt 2011

  1. şi soţul meu, cu umorul tipic bihorean o lua la mişto pe băbuţă… eu luând-o în serios… oricum sunt multe întrebări stupide… şi ar fi fost cazul ca măcar cei care dispun de internet să nu mai fie deranjaţi şi să-şi completeze formularul online.

  2. Da’ sensibili mai suntem!
    Avem numai drepturi, obligatii deloc.
    Ba ne deranjeaza, ba ne folosesc datele,ba n-are dreptu’ da intre in casa, ba…si ba….
    Ce sa faca, frate, cu CNP?
    Ca, oricum este peste tot:la scoala, la facultate, la serviciu, la telefonie, la banca,la doctor, la CAS, la CNAS etc,etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *