Carte de activităţi Alfabetul cu autocolante şi Poster mare cu litere

Am găsit o cărticică care ne place tare mult şi aş vrea să o vedeţi şi voi. Este de la editura Litera Mică şi ce m-a convins să o iau a fost posterul mare cu literele alfabetului, posterul are are 90 cm x 60 cm. Dacă vă înteresează, a costat 16.9 lei şi am găsit-o pe raioanele din carrefour.

Carte de activităţi Alfabetul cu autocolante – informaţii de pe verso:

Această carte de activităţi cu autocolante stimulează inteligenţa copiilor, dezvoltându-le cunoştinţele vizuale. Fiecare activitate este concepută astfel încât să-i ajute pe cei mici să deprindă abilităţi esenţiale cum ar fi: recunoaşterea cuvintelor, însuşirea vocabularului, pronunţia, scrierea, sunetele alfabetului.
Afişul colorat de mari dimensiuni ajută la consolidarea noţiunilor de bază şi face învăţarea mai distractivă.
Carte de activităţi Alfabetul cu autocolante este un instrument util şi captivant pentru dezvoltarea cunoştinţelor preşcolare.

Paginile sunt impecabile, de o claritate, grosime şi fineţe nemaintâlnită în alte cărticele cu abţibilduri.

– evident, fetiţei i-a plăcut cel mai mult să lipească abţibildurile :)

Acesta este posterul, îmi place foarte mult pentru că un pic gros, e lucios, fiecare literă are câte un corescondent. Ce nu îmi place este faptul că-i lipseşte diacriticele. Încă nu l-am lipit pe perete, îl păstrez pentru când ne vom muta în casa nouă (sper în câteva luni) :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *