Colecţie de idei de Paşte (activităţi pentru copii, crafturi, decoraţiuni)

Luna trecută am cumpărat din bazarul lui Laura  câteva ouă şi alte decotaţiuni de Paşte. Picturile de pe acele ouă sunt absolut superbe (găină, iepuraşi). Am început să strâng ouă (goleam conţinutul printr-o găurică mică) şi inspirată de acele ouă superbe mi-am propus să fac şi eu. Am reuşit să fac o panseluţă, cu vopsea acrilică după acest tutorial. Am rupt câteva crenguţe şi am prins ouăle… astfel am obţinut o decoraţiune frumoasă de Paşte.

Am o mulţime de idei şi sper ca măcar 10% să apuc să le fac. Mai am ouă strânse pe care doresc să le pictez. Dintr-un ou aş dori să fac o păpusă ca aceasta. Deja am îmbrăcat un ou gol într-un strat de papier mache (sper să fie astfel mai dur) şi să-l picteze Bea. Am umflat un balon, l-am înfăşurat în fire de lână şi aţă, l-am uns cu aracet şi sper să obţin un “ou” mare în care să punem puişori (s-a uscat dar arată tare fleşcăit, ma gândesc să-l mai dau printr-un strat de aracet). Am strâns cutiuţele de la actimel şi aş dori să facem iepuraşi. Mi-ar mai plăcea să fac coşuleţe, m-aş mulţimi să reuşesc doar unul dintre acestea. M-am gândit să folosesc cofraj de ouă şi să fac un cocoş şi o găină ca aici. Ar mai fi multe idei, le voi adăuga în următoarea colecţie.

Blogăriţele mame, dar şi multe fete pasionate de handmade au pe blogurile lor o mulţime de idei de activităţi de Paşte, idei cum să decorăm casa de Paşte dar şi o mulţime de crafturi. Aş dori să le strângem la un loc.

Vă invit să introduceţi în noua colecţie ideile voastre de Paşte.  Puteţi prelua colecţia şi pe blogurile voastre introducând unul dintre următoare coduri pe care le găsiţi în acest fişier: cod-colectie-idei-de-Pasti.txt.

Bloguri care găzduiesc colecţia:

1. piticiivoinicii.wordpress.com

2. blog-ank09.blogspot.it
Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

12 thoughts on “Colecţie de idei de Paşte (activităţi pentru copii, crafturi, decoraţiuni)

  1. Puteti introduce orice e legat de Paşti… de la an la an activitatile nu se demodeaza :) Am si eu multe planuri sper sa reusesc sa le adaug si pe blog, pregatirea imaginilor ma omoara :) (au 4000 de pixeli si pana cand le decupez imi ia ceva:) iar daca setez aparatul sa mi le scoata la mai putini mp atunci nu-mi plac cum ies pozele :( )

  2. Măi-măi-măi”! Ce lucruri frumoase ştii tu să faci!! Eşti o adevărată comoară la casa omului ! Mă întreb când ai timp pentru toate aceste mici minunăţii?

    1. Multumesc dna. Aurora pentru cuvintele frumoase! Timp.. hmm… e dusmanul tuturor, pentru mine o zi nu e suficienta in acest format :( incerc cate un pic sa le fac pe toate. De fapt eu fac mult mai multe, dar nu reusesc sa le pun pe toate pe blog :( am activitati facute acuma mai bine de 1 o luna si numai nu reusesc sa le pun la un loc.

  3. Sunt uimita si incantata! Nu stiam ca pictezi atat de bine! Banuiesc ca este mult mai greu pe ou decat pe foaia de hartie, ceea ce ridica mult valoarea desenelor tale. Felicitari!
    Nu stiu daca ma voi ocupa de ceva anul acesta, in afara de colorarea clasica. Parca nu mai am rabdarea de altadata…

    1. Nu a fost deloc greu :) Mereu am avut o pasiune pentru pensule si vopsele, pacat ca mama nu a ascultat vocea mea care striga ca vrea la liceul de arta… continuând într-un final cu mate-info. Lui Bea ii multumesc pt ca de cand a venit in viata mea pot spune ca am o scuza sa pun mana pe pensule si sa exersez ceva ce in interiorul meu involbura :)

  4. Eu ii multumesc mamei mele ca nu s-a luat dupa mine, atunci cand am spus ca vreau sa ma fac vanzatoare, asa cum era mama celei mai bune prietene. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *