Sensory bin de primăvară. Colectie de link-uri spre activităţi senzoriale


 

Am făcut o lădiţă bătând în cuişoare 4 laţuri recliclate; pe fund am prins o bucată de carton mai groasă. Prima dată am dorit să pun o bucată mare de polistiren pentru a putea înfinge lalele… dar m-am razgândit şi am lăsat-o aşa…

Pentru mica grădină am făcut lalele din polistiren decupat după forma mânuţei lui Bea (dacă doreşti le poţi vedea mai în detaliu aici).

– am făcut o căsuţă pentru păsări din carton prin tehnica papier mache

– am preferat sa colorez griş pentru că la palpare îţi dă o senzaţie de pufoşenie :) Într-o pungă cu fermoar am pus griş iar peste am turnat culoarea (am amestecat spirt sanitar cu vopsea acrilică – spirtul ajuta să se usuce foarte repede; în loc de acuarele, dacă aveţi, puteţi folosi colorant alimentar).


– avem un cocoş, găină şi puişor făcute din pasta fimo, doar cocoşul s-a putut bucura de sensory bin, găina şi puişorul s-au rătăcit pe undeva…  (poate reuşesc să scriu şi despre jocul pentru care i-am făcut) aşa auieşit:

– aici îi dă la cocoş să mănânce iarbă :)

– duminica trecută, seara, am terminat de făcut sensory bin-ul, de luni se joacă zilnic cu el… îi place foarte mult, e o activitate motrică excelentă şi în plus îşi creează tot felul de scenete.

Mi-ar plăcea enorm de mult să-i fac şi câteva ustensile de grădinărit ca ale Cameliei , măcar să reuşesc o mătură, o greblă, o sapă şi o stropitoare, sunt sigură că i-aş face o bucurie imensă şi i-ar mai alina zilele acestea de arest la domiciul din cauza altei gripe :(

Şi mai am de făcut zâne, cred că am sa le croşetez… sau şi mai simplu şi rapid ar fi să le fac din cofragul de la ouă… şi desigur mai am de făcut câteva păsări…

Ps. Aş dori foarte mult să deschid o colectie cu activităţile sensory bin, în colecţia făcută de little lucky se strânsese o mulţime de idei minunate, nu ştiu de ce a şters colecţiile, erau o mină de aur, o sursa impresionantă de idei.

Am deschis o COLECŢIE PENTRU ACTIVITĂŢILE SENSORY BIN

Dacă aveţi articole pe blogurile voastre cu sensory bin şi doriţi să apară în colecţie vă invit să le adăugaţi.

Iar dacă doreşti colecţia pe blogul tău copiază codul din acest fişer cod-inlinkz-pentru-colectia-de-idei-sensory-binDid you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

7 thoughts on “Sensory bin de primăvară. Colectie de link-uri spre activităţi senzoriale

  1. Multumesc frumos. Va astept cu cat mai multe idei frumoase in colectia cu idei de sensory bin si puteti prelua colectia si pe blogurile voastre doar introducand codul de la inlinkz intr-un articol, astfel apare toata colectia si la voi.

  2. Minunata si foarte utila colectia de senzory bin.Nu pot sa spun decat multumesc pentru timpul petrecut realizand aceasra colectie si pentru daruire.DEsi suntem la inceput de drum (fiul meu are doar 10 luni ),eu imi fac rezerve de materiale cu activitati de pe acum.Aveti idei de senzory bin si pentru piticuti asa ca noi? Am gasit ceva idei dar prea putine. Acum imi adun materiale pt a realiza o quiet book . Spor in toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *