pâsâiala şi fluieratul după femei

Ce disperant este pentru o fată când cineva fluieră în urma ei … mai ales când exclamează  şi strigă diferite noime “Păpuşa”, “Pissssy…” , “Blonduţ-o! Ce mers frumos ai.” etc. Ce penibil şi vulgar!

am cautat pe net despre fluieratul după fete şi am rămas surpinsă când am citit următorul post… şi sincer NU SUNT DE ACORD! cu asta, e aberant!

În ciuda uşoarei aparenţe de vulgaritate, fluieratul după gagici e un lucru cît se poate de bun pentru că, printre altele, prezintă importante funcţii sociale. În primul rînd, are meritul să redea încrederea în sine femeilor care umblă pe stradă în fustiţe scurte, cu decoltee adînci şi alte asemenea ţinute care exprimă timiditate, nesiguranţă şi incapacitate de a relaţiona. De asemenea, nu trebuie pierdut din vedere nici faptul că foarte multe soţii şi mame tînjesc după o vorbă afectuoasă din partea soţilor, iar un fluierat admirativ pe stradă sau chiar o remarcă muncitorească le face din nou să se simtă dorite.

Pe de altă parte, fluieratul după femei are un rol important în menţinerea echilibrului psihic în unităţi militare, grupuri şcolare industriale, licee, în rîndurile marinarilor şi în facultăţile din cadrul Politehnicii. El joacă un rol important în prevenirea violurilor, descărcînd într-un mod inofensiv şi chiar plăcut energii sexuale ce, altfel, ar putea îmbrăca forme brutale.

Fluierătorul după femei se înrudeşte îndeaproape cu pîsîitorul, ţîţîitorul, plescăitorul din buze şi autorul de remarci de tipul “Ce bună eşti, pisi!”. În ciuda opiniei unor antropologi, fluierătorul nu are totuşi nimic în comun cu pipăitorul în autobuze sau ciupitorul de fund, pentru că, în timp ce aceştia din urmă sînt hulpavi şi urmăresc cu preponderenţă plăcerea carnală, fluierătorul este un admirator sincer şi dezinteresat al femeii. În ultimă instanţă, un iubitor de frumos. (de aici )

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

6 thoughts on “pâsâiala şi fluieratul după femei

  1. E aberant pentru tine si la urma urmei,ce te deranjeaza? Ce ar fi daca toata lumea ar spune ce ar crede …intreb si eu.

    Merci,o zi buna!

  2. Ne-am câştigat cu mult timp în urmă dreptul de a spune fiecare ce gândeşte, pentru acest drept au murit mulţi oameni. Iar dacă nu spunem ceea ce gândim, devenim înhibaţi.

  3. Asa-i,numa` ca de atunci lumea a mai evoluat si s-a inteleptit ..si vezi tu..sora mea..vremurile alea nu mai sunt..acum lumea e libera..si culmea ca e si numeroasa…de am spune toti ce ne doare..ar fi ca un claxon continuu…asculta la fratele tau..hai ca nu zic mai multe..ca daca zic..chaules..cele bune!

  4. fiecare spune ce gândeşte în maniera sa… uni o fac la tv, alti pe bloguri şi aşa mai departe… cum fiecare are dreptul de exprimare aşa fiecare are dreptul să-şi selecteze informaţia pe care o aude sau citeşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *