trasul apei… nova

Trasul apei… nu la toaletă ci la casă. Îţi cumperi un teren, vrei să-ţi construieşti ca tot omul o casă şi uite aşa, încet-încet, încep problemele şi storsul de bani…

Ăştia de la apa nova din Salonta au o metoda primitivă de a “trage apa” la casa omului. Şi pe deasupra, tu trebuie să închiriezi un mini escavator care să sape şanţul.  După ce escavatorul a săpat, vin “meşterii” cu metode primitive să introducă ţevile. Iar dl. cu escavatorul stă şi priveşte… iar şeful său te pune să-l plăteşti pe oră, că doar ai închiriat respectivul escavator. Poi domnule, ăsta e furt pe faţă! Cum să plătesc eu 4 ore escavatorul când el a lucrat doar 40 de minute? Când soţul îl sună şi-i pune că nu plăteşte mai mult decât acesta a lucrat, acesta spune că aşa ceva nu i s-a întâmplat de când e el şef acolo. Poi cum e posibil? Chiar aşa proşti suntem? De ce să plătim pe cineva care sta şi freacă menta?

Când i-a spus şoferului să meargă în curte să sape o groapă cu escavatorul lui peşte, acesta a refuzat spunând că nu pentru aia a venit acolo. Odată ce e plătit cu ora şi a fost închiriat cu ora, nu e normal să lucreze?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *