cand eşti cuprins de energii negative

Totul a început acum o săptămână când mi-am pierdut verigheta (cred că aceasta a declanşat valul energiilor negative) nu sunt o persoană superstiţioasă, asta e! nu o mai găsesc şi basta! (probabil mi-a alunecat de pe deget şi o fi pe undeva prin casă); dacă e să o găsesc e bine – dacă nu – om face alta…

A urmat ţeapa cu bucătăria de jucărie (continui să o numesc ţeapă).

Ieri mi s-a furat portofelul (asta înseamnă că nu mai am buletin, permis de conducere, carduri şi alte documentuţe care le aveam în portofel) ceea ce denotă plimbări la instituţiile statului, stres şi mult timp pierdut pentru refacerea altor acte.

Aseară când vreau să-mi dau jos cerceii din urechi, constat că unul nu mai este (şi mă oftic pentru că erau o perche de cercei noi, frumosi, din aur care îmi plac foarte mult). Nu ştiu ce mai urmează … dar simt că sunt înconjurată de energii negative. Un nor mare mă acoperă şi nu-mi rămâne de ales decât să aştept să-şi i-a vânt :)

 

Tuturor li se întâmplă să aibă perioade când ghinioanele se ţin lanţ, pe lângă meţinerea unei gândiri pozitive (ceea ce pare greu) ce se mai poate face?

Ps. numesc energie negativă pentru că nu găsesc alt termen care să descrie starea mea.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “cand eşti cuprins de energii negative

  1. sa treci cu bine , chiar ca un mare ghinion este asupra ta , dar toate asa deodata ..uff imi inchpui ca esti cu nervi la maxim .

    1. eh… nu sunt cu nervii intinsi la maxim… e un fleac :D am prea multe motive care ma fac fericita astfel ca intamplarile din saptamana aceasta sunt fleacuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *