Povestea lui Rocky (Sylvester Stallone)

Această poveste a lui Rocky  (Sylvester Stallone) este reală! Şi este o adevărată lecţie de viaţă!

Încă de când Sylvester Stallone era doar un copil îşi dorea foarte tare să ajungă actor.
Se născuse cu dificultate, cu ajutorul forcepsului, îi rămaseseră urme pe craniu şi avea gura strâmbă.
Când era tânar, Sylvester Stallone, a fost refuzat la Hollywood de mii de ori . De cate 7, 8 ori de fiecare casă de producţie. Nimeni nu vroia să îi dea un rol. A divorţat de soţie după ce i-a vândut bijuteriile pentru că nu aveau bani de mâncare.

Şi-a vândut câinele pe strada, pe 25$, în timp ce plângea de durere… Era prietenul lui cel mai bun, care îl iubea necondiţionat, spre deosebire de nevastă-sa. Apoi i-a venit o idee şi a scris un scenariu în cateva zeci de ore de stat la masa, în continuu. S-a dus la o casa de producţie şi aia au zis: “Ce scenariu SUPER!! Îti dam 125 de MII de dolari pe el, dar tu nu joci în filmul pe care îl vom face după scanariul tau!” Dar omul vroia să fie actor şi a zis “NU! Eu trebuie să fiu actorul principal că eu înţeleg rolul mai bine ca oricine!“.

Peste o săptămână l-au chemat din nou şi au zis „250 de MII de dolari, dar tu nu joci în el!“. Omul care a divorţat şi şi-a vândut cel mai bun prieten pe 25 $ a zis “NU!”, pentru că el avea un vis şi muncea pentru el. Apoi au zis „325 de MII de dolari, dar tu nu joci în el!“. Şi a zis „NU!“.
Apoi cei de la casa de producţie au fost de acord, siguri că avea să fie un eşec: “Îti dăm 35 de mii de dolari şi rolul principal.”.
Ce a facut cu banii?
A stat 3 zile pe stradă unde şi-a vândut câinele şi când a trecut ăla cu câinele a zis că i-l cumpără inapoi cu 100$. Tipul a refuzat. Dar omul nostru îşi vroia câinele, aşa că a oferit 500$ pentru “prietenul meu cel mai bun”. Apoi a trebuit să urce la 1000$. În final,şi-a primit câinele înapoi pentru 15 mii de dolari şi un rol pe care l-a dat acestui trecator în noul film. Filmul se cheama Rocky I, omul nostru se cheama Sylvester Stallone. Câinele din film este câinele din viaţa reală a lui Stallone. Povestea reală povestită de Tony Robbins e aici, ca să vă faceţi o idee despre cum funcţionează PASIUNEA. Şi ce însemnă să VISEZI, să VREI şi să MUNCEŞTI cu adevărat ca să obţii ce vrei. Rocky I a caştigat Oscarul şi 200 de milioane de dolari. Asta ca dovadă că până la urmă obţii ce vrei.

Iată povestea lui Rocky:

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Povestea lui Rocky (Sylvester Stallone)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *