Strigat catre romani

 As dori sa acordati fiecare 10 minute din timpul vostru pretios pentru a citi acest mesaj…este un strigat la toti romanii…si o sansa sa ne salvam tara!!!

Inainte de a citi mesajul as vrea sa vizionati aceste legaturi externe:
http://www.youtube.com/watch?v=wvLZB2U5KSc
http://www.youtube.com/watch?v=3FtALatAkSM

IUBESC, SPER, SUNT MANDRU.

Imi iubesc tara, iubesc istoria tarii mele, iubesc geografia tarii mele si iubesc poporul tarii mele. Sunt mandru de sangele ce curge prin mine, de aerul pe care il respir, de pamantul pe care il calc.
ACUM este momentul in care trebuie sa fim uniti si sa ne ajutam patria…trecem prim momente grele, si doar impreuna putem depasi obstacolele.Sa nu asteptam doar de la politicieni solutii si idei…si noi suntem romani, si fiecare trebuie sa contribuim la salvarea acestei minunate tari…
Pasul cel mai important pe care il putem face, si mana de ajutor pe care o putem oferi Romaniei este sa consumam produse romanesti. Astfel fiecare contribuie la salvarea economiei si la un viitor cat mai promitator.
ROMANIA merita mai mult din parte noaStra, merita sa incercam, merita sa o iubim…sa iubim fiecare rau al tarii noastre, fiecare copac, fiecare fir de iarba, fiecare groapa, fiecare om, pentru ca doar daca oferim iubire vom si primi…sa ne pastram traditiile, dar mai mult…sa ne bucuram de ele pentru ca fac parte din ceea ce suntem…un popor iminos, plin de dragoste.
Consumul de produse romanesti este modul prin care noi ne punem amprenta in viitorul Romaniei, respectiv al nostru si al urmasilor nostrii.
A sosit vremea in care sa ne putem mandri ca am facut un lucru bun, ca am contribuit la o viata mai buna a romanilor, la un viitor mai bun al nostru.
Imi cer scuze pentru timpul rapit.
Un joc superb in continuare…si nu uitati sa fiti un roman adevarat si la nevoie:

CONSUMATI PRODUSE ROMANESTI!!!
Astept un mesaj inapoi, indiferent de continut, de la cei care sunt romani, cei care sunt mandrii ca sunt romani si care vor salva Romania

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Strigat catre romani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *