Suntem, noi oamenii, ca şi “vântul”?

Suntem, noi oamenii, ca şi vântul? Sau doar unii? …icon
Atât de complex este omul încât nu sunt sigură că ne ajunge o viata să-l cunoaştem. Să ne cunoaştem pe noi înşine, limitele noastre etc..
Azi ne dorim ceva şi facem tot felul de planuri mari pentru ca apoi, să sesizăm că, sub o altă conjunctură, acel lucru, de fapt, nu era chiar aşa de important. Etapele acestea spre maturizare, situaţii în care eşti pus să iei decizii importante -decizii de care depinde viitorul tău- te pun uneori în ipostaza de te întreba: dar eu cine sunt?, ce vreau să fac?, ceea ce fac, este cu adevarăt ceea ce îmi doresc eu să fac?…etc., întrebări care, dacă nu şti un răspuns sigur, rişti să nu îţi cunoşti identitatea, să îţi pierzi încrederea în sine, să te împotmoleşti undeva şi să nu înaintezi…

De două luni mă confrunt cu aceste întrebări… Cine sunt şi ce vreau să fac? Ceea ce aleg să fac, este cu adevărat ceea ce îmi doresc eu să fac? Încă nu le-am găsit răspunsul :( Sper, ca într-o zi, să dezleg şi această enigmă…
Cei care aţi trecut de vârsta de 23-25 ani, v-aţi confruntat cu aceste intrebări?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “Suntem, noi oamenii, ca şi “vântul”?

  1. Eu am 23 de ani si imi pun foarte des intrebarea “cine sunt eu, si care e rostul meu in aceasta viata?”
    Imi doresc sa trezesc dandu-mi seama de rolul pe care l-am jucat pana acuma in viata, sa fiu eu spectatorul propriei mele vieti.Deoarece, capacitatea spectatorului de a privi spectacolul vieţii proprii, este semnul eliberării spirituale, atunci omul a atins nivelul conştiinţei de sine.

  2. Mie imi este teama ca nu cumva sa imbatranesc si sa nu-mi aflu rostul pe acest pamant :(

    Sunt convinsa ca Dumnezeu are cu fiecare dintre noi un plan, sunt convisa ca am si eu un rost. Parca m-am saturat sa ratacesc, simt ca ma aflu in ceata.

  3. acelasi sentiment il am si eu,il vad ca pe un drum in ceata, dar cu siguranta cand o sa iesim din ceata o sa ne dam seama care a fost rostul nostru in aceasta viata. Pt ca asa cum ai spus si tu Dumnezeu cu fiecare dintre noi are un plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *