La ce te gândeşti când vezi o blondă?

Ce gândesc barbaţii despre blonde în general ?

Unii spun că sunt naive, alţii că sunt proaste (de unde şi expresia: se vede că eşti blondă!)

Bancurile cu blonde au ajuns la apogeu.

Blondele moderne sunt percepute astăzi ca femei puternice, independente şi, bineînţeles, la fel de sexy ca întotdeauna. În ultimii cincizeci de ani, tipologia femeii blonde a evoluat de la fragila şi senzuala Marilyn Monroe la Madonna, simbolul forţei şi al încrederii de sine. (femeia.ro)

Mai mult, fetele cu părul de aur sunt văzute ca fiind imaginea sănătăţii şi a bogăţiei.

Cu toate astea, imaginea despre blonde nu este una pozitivă. Foarte mulţi bărbaţi şi la fel de multe femei nu le consideră persoane de încredere şi nu-şi deschid sufletul în faţa lor. În plus, mai grav, blondele nu sunt luate în serios la serviciu şi ele trebuie să muncească mai mult decât restul “culorilor” pentru a demonstra ca sunt capabile.

De unde vin aceste discriminări?

Eu cred că personalitatea unei femei nu are nimic în comun cu culoarea parului. Când eram mică aveam părul blond-alb, ca săsoaicele; pe parcurs a început să se închidă tot mai mult la culoare. Mi-ar place să îmi las părul de o culoare şatenă (mai puţine bătăi de cap), dar îmi stă ca naiba… mi-am pus o perucă brunetă şi am rămas şocată de ceea ce am văzut în oglindă. Nu aş renunţa la culoarea blondă, am tenul deschis, şi culoare părului trebuie să fie în concordanţî cu culoarea pielii… or un bronz artificial, permanent, e imposibil de obţinut… şi dacă ar fi posibil, îmbătrâneşte şi ridează pielea.

Blondul e cea mai frumoasă culoare dar în acelaşi timp este şi foarte greu de întreţinut!

Părul meu a trecut prin foarte multe nuanţe de blond. Revin cu imagini :)

La ce te gândeşti când vezi o blondă? (Nu!, nu mă refer la bere).

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “La ce te gândeşti când vezi o blondă?

  1. Hmm, de ce să mă gândesc la bere dacă văd o blondă ??? Nu are nici o legătură. Mă gândesc că e mai uşor de … convins. :-)

  2. pentru că iubitorii de bere, când aud blondă … se gândesc la consumul de bere blondă :))))

    uşor de convins, zici… şi brunete, roşcate, şatene etc. uşor de convins, nu ai găsit? uşorul ăsta de convins ţine de naivitatea persoanei, fie ea blondă, brunetă, roşcată… nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *