Un tablou cu un cerb din nasturi

Am văzut acest tablou superb pe blogul doamnei Vienela. Am căutat imaginea pe google şi am găsit-o la o rezoluţie mai mare aici. Se pare că acest tablou ar fi de vânzare şi costă 195euro. Hmm, valoros nu?

V-aţi încumeta să creaţi un astfel de tablou? Eu da :D  E superb! Ar trebui să mă apuc să colecţionez nasturi…

clic pe imagine pentru mărire

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

11 thoughts on “Un tablou cu un cerb din nasturi

 1. Depinde de decorul pe care il are casa.Cu nasturi asa viu colorati nu l-as pune.Daca ar fi cu nasturi cafenii i-as gasi sigur un loc.

  1. da, ar trebui să se asorteze cu decorul… pentru aşa tablou mare trebuie şi o colecţie impresionantă de nasturi. Adela, vom vedea în curând un astfel de tablou cu nasturi cafenii? :D tu esti foarte indemânatică şi cu siguranţă ţi-ar ieşi.

 2. Din pacate nu am unde sa il pun.Am achizitionat niste “tablouri” anul acesta(un fel de farfurii din ceramica cu cele 4 notimpuri) si inca sunt tot in veranda,isi asteapta randul sa fie agatate….

 3. Acum imi place mai mult, pentru ca il vad mai clar. Da, si eu m-as incumeta. Am doua pungi pline cu nasturi, dar nu prea am timp.
  Si am o mare rugaminte la tine. Imi poti spune Vienela? In actele mele sta scris ca ma cheama Vienela, nu Doamna Vienela. :-P

  1. îmi cerusem scuze pentru impoliteţea de a vă tutui în necunoştinţă de vârstă, acuma nu mai pot fi insolentă, e o simplă dovadă de respect :) şi vă rog să mă acceptaţi aşa.

   dacă aveţi materia primă atunci dabea aşteptăm să vedem capodopera :D timpul e duşmanul tuturor, dar dacă se vrea – se poate ;)

   1. Nu am reusit sa raspund comentariilor de la mine, desi le-am vazut. Este o simpla dovada ca sunt mai batrana si eu nu vreau sa ma simt batrana. Asa ca te rog sa imi spui Vienela, cum imi spun toti. ;)

    1. Cu permisiune voi face un efort :)

     Şi pe mine când mă salută puştanii cu “Bună ziua!” şi “Săru mâna” mă simt aşa de ciudat :( apoi peste 13 ani când voi avea vârsta ta… atunci te voi înţelege şi mai bine.

     Aş dori acea pastilă de care se tot vorbeşte … care să ne menţină tineri. Ce frumos ar fi să ne oprim la 30-35 de ani (cu aspectul) şi viaţa-timpul să meargă mai departe. Nu?

 4. E superb cerbul, da! :)
  Cred ca doar cu nasturi cafenii si-ar pierde din farmec…

  Poate am sa incerc si eu. Daca reusesti ceva, sa impartasesti negresit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *