Bloc de desen cu ochişori mobili

Acest bloc de desen cu ochişori l-am cumpărat din Lidle acum ceva timp. Blocul de desen are 24 de imagini cu efect 3D. Ochişori mobili dau viaţă prinţeselor, cailor şi fluturilor :)

 Cât timp am trebăluit prin bucătărie ea s-a apucat să coloreze.

Nu i-am dat indicaţii, nici nu i-am spus ce culori să aleagă. Când m-am întors, ea colorase deja o parte din desen… doar atâta a avut răbdare să facă :)

Dar sunt extrem de mândră de ea. A început să respecte conturul şi să coloreze frumos (mult mai frumos în comparaţie cu mâzgăliturile de pâna acuma) :)

Aceasta este altă planşă care a început să o coloreze.

Începe să coloreze planşele dar niciodată nu duce la bun sfârşit ceea ce începe, chiar şi după ce face o pauza sau următoarea zi… pur şi simplu nu mai doreşte să continue desenul început ci începe altul nou. Oare de ce? doar pentru că este încă mică sau pur şi simplu îşi pierde interesul şi doreşte ceva nou…? Ce credeţi?

(Bea, 3 ani şi o lună)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “Bloc de desen cu ochişori mobili

  1. Foarte interesant blocul de desen! Ce pacat ca nu l-am zarit si eu in oferta Lidl…
    Nici L. nu are rabdare sa termine un desen (decat foarte rar). Eu cred ca sunt inca mici si sa stii ca la gradinita am observat ca desenele sunt mai simple decat ceea ce ii dau eu acasa, poate stiu educatoarele de ce :)

  2. Foarte frumos coloreaza iar plansele sunt super.
    Cred ca se plictiseste si vrea ceva nou. David are desene si desene…. unele le termina, altele nu

  3. La gradiniţă nici nu sta să deseneze, cum am schimat gradinita, in partea aceasta e captata de diversitatea de jucarii, nici gand sa stea la masuta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *