Desen imprimat pe tricou cu creioane cerate

Am făcut un experiment care spre surprinderea mea a ieşit. Am găsit o modalitate de a da un aspect personalizat tricourilor în mod rapid şi de efect :)

Acest experiment l-am facut săptămâna trecută iar ideea am vazut-o pe Facebook (cum regasesc imaginea pun link spre sursa).

Tot ce aveţi nevoie este de o bucată de smirghel şi crioane cerate / crayolla. Desenaţi pe smirghel pe urmă întoarceţi şmirghelul pe care aveţi desenul în locul în care doriţi să apară desenul pe tricou si treceţi cu fierul de călcat peste şmirghel (am numărat până la 20),  iar fierul de călcat l-am setat pt. bumbac.

 

 

Desenele mele nu au ieşit foarte frumos, vom mai repeta acest experiment de ziua mămăruţei şi-i voi personaliza un tricou.

Ati incerca si voi?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

6 thoughts on “Desen imprimat pe tricou cu creioane cerate

    1. DA iese :) de pe al doilea tricou a iesit aproape complet, spalat la 40grade… iar de pe primul a ramas foarte putin contur. Pe primul tricou am tinut fierul de calcat mai mult timp…

  1. Ce idee faina si imi place tare mult cum a iesit girafa ta! O sa testam si noi, chiar am un tricou alb simplu cumparat pentru pictat, nu vad de ce n-am incerca asta!

  2. Laura, incercati, la spalare oricum iese… e ceva de moment. Il personalizezi cu ce desen doresti, dupa ce-l speli faci alt desen :)
    Tu esti foarte talentata si sunt sigura ca vei face desene frumoase cu ce-i place Elizei.

  3. Foarte frumos a iesit.Vazusem si eu undeva ideea dar nu stiam ca se face pe smirghel si am incercat pe carton dar nu a mers.Multumim de explicatii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *