6 produse ridicule pentru părinţi şi copii

Păpuşă gravidă care dă naştere

păpuşa este conectată, anatomic cu cordon ombilical.

se vinde pe cozycoleman.etsy.com cu 150$.

 

 

 

Aspirator funcţional. Ţi s-ar părea grozav ca micuţul tău să facă curăţenie în locul tău? Doar că aspiratorare au un zgomot care-i sperie pe copii şi nu mi se pare o idee bună.

Designul a fost conceput de un student, încă nu este de vânzare.

 

 

 

Ham-lesă. Umilirea de a-ţi trata copilul asemenea unui animal de casă nu a fost de ajuns. Acuma există un pachet complet de ataşament pentru securitatea copilului. Este disponibil pe inventiveparent.com cu 24.99$.

 

 

 

Colier făt. Cum poate începe o conversaţie: “Ce colier super. Ce este?”

“Un făt într-un borcănel de sânge”

“…”  Se poate cumpăra cu 30 $ de pe sweetobsolete.etsy.com.

 

 

Pişoar pentru copii

O soluţie pentru a nu ocupa spaţiul din baie. Se poate cumpăra cu 39.99$ de pe peterpotty.com.

 

 

 

 

Peruci bebe. În cazul în care nu-ţi place cum arată bebeluşul tău chel. Îi poţi cumpăra o perucă. Costă 29.95 $ pe baby-bangs.com.

Am mai scris despre perucile la copii, pantofiorii cu toc pentru pentru fetiţe şi tatuaje la bebeluşi aici.

 

 

 

Păreri?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “6 produse ridicule pentru părinţi şi copii

 1. Hamul – lesă poate fi chiar foarte util, mai ales când ai doi copii mici, iar cel mai mic are tot timpul tendinţa de a fugi aiurea, iar tu eşti cu coşul de cumpărături şi cu celălalt copil de mână. Chiar şi aspiratorul poate fi de ajutor. În schimb, celelalte mi se par penibile de-a dreptul…

  1. Chiar dacă l-am pune în ham, nu prea cred că ar sta într-un loc, s-ar foi în stânga şi în dreapta şi te-ar trage; aşa cum îşi trage şi câinele stăpânul când vrea să meargă mai departe. Iar să dai drumul la sfoară, hmmm… greu de imaginat într-un magazin, mai ales că cine ştie pe ce ar pune mâna din curiozitate şi s-ar ivi un accident sau o catastrofă.

   Iar aspiratorul… hmm, ca să fie funcţional are nevoie de motor şi acumulator, or un motor cu putere de aspirare face gălăgie. Mi-ar place şi mie un aspirator silent :D
   Chiar mă gândesc foarte serios, ca atunci când ne mutăm la casa nouă, să-mi iau un roboţel-aspirator- disc care să se plimbe prin bucătărie – living şi să strângă ce are de strâns.

  1. şi sunt multeeee modele de păpuşi gravide :)
   Eu mă întreb cine ar cumpăra copilului o astfel de păpuşă?
   Dacă aş primi una cadou aş arunca-o sau poate aş ţine-o ascunsă până când fetiţa mea va fi la ora de anatomie şi va învăţa despre naşteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *