Am reusit sa fac saratele in casa

REŢETA DE SĂRĂŢELE / SALEURI:

Ingrediente
150g margarină
150 g branză de vaci
6 linguri de făina
1 linguriţă rasă sare
1 ou
susan/mac/chimen/caşcaval ras

Mod de preparare

1. se face o cocă din margarină, branză, faină şi sare. Se lasă la rece în frigider o oră.

2. se întinde o foaie de 1/2 cm grosime, restul se lasă la rece. Se bate oul într-o căniţă. Se unge cu o pensula foaia cu oul bătut şi se presară după preferinţă susan/mac/chimen/caşcaval ras. Se taie beţigaşe 1×10 cm.

3. Tava se unge cu margarină sau ulei şi se tapetează cu faină. Se dau la cuptor, la foc mediu, cam 15-20 de minute.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Am reusit sa fac saratele in casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *