Cârnat francez cu alune de pădure

Nu sunt un fan al mezelurilor, nu cumpăr aproape niciodată mezeluri din cauza mizerilor care sunt băgate în ele. Sunt doar câteva excepţii când mâncăm mezel: salam italian când fac pizza şi cârnat unguresc când fac gulaş.

Acest cârnat cu alune de pădure m-a impresionat foarte mult, are o aromă mai mult decât delicioasă. Mi l-a adus cineva din Germania şi din câte am înţeles este preparat în Franţa (dacă se nimereşte un cititor care să cunoască numele acestui preparat îl rog să-mi scrie un comentariu).

Mă simt ca pe vremea lui Ceaşcă, când accesul la produsele din străinătate ne era interzis – pentru că acest preparat nu l-am zărit în supermarket-urile noastre.

Ps. Am găsit ceva de genul aici  Pavé du Morvan aux Noisettes – 230g costă 5.50 euro – nici nu e mult. (merci Miha)

Ps 2. Evrika!!!! Acesta e: Saucisson sec aux noisettes (merci Daviduţ)

Oare există posibilitatea să trimită ăştia şi în Ro? sau  îmi rămâne să-i spun lui Moş Crăciun ce să-mi aducă … : – )

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *