Cum am facut primele cornulete fragede cu gem si nuca

1. am cumpărat aluat gata preparat- ingheţat

2. am format un cerc de aluat, am tăiat prima dată în cruce, apoi, încă odată am tăiat pe diagonală până s-a format 8 segmente (triunghiuleţe)

3. SE adaugă compoziţia (gem amestecat cu nucă măcinată) pe margine şi se rulează de la margine spre vârf.

4. Am aşezat cornuleţele pe o hârtie de copt, într-o o tavă.

5. l-am dat la cuptor 15min.

6. am pudrat cu zahăr pudră.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sunt primele cornuleţe pe care le fac, după o serie de rateuri :-) Nu sunt foarte estetice dar au fost mâncate… Data viitoare, am să încerc, să prepar eu aluatul, pt ca nu-s extraordinar de mulţumită de gustul pe care l-au avut. Mă aşteptam să fie mai delicioase.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Cum am facut primele cornulete fragede cu gem si nuca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *