mâncare asiatică

Pentru această seară am pregătit : legume crocante şi ciuperci selectate în sos dulce-acrişor, garnisite cu ghimbir. Desigur, au fost congelate. În Lidle a apărut, pentru această săptămână, un raft special cu mâncăruri asiatice.

Combinaţia de legume e un adevărat deliciu, un miros şi un gust cum numai în farfuria servită la restaurant am întâlnit.

Ingrediente: legume (62%) (morcovi, muguri de bambus, mazăre, muguri de fasole, castane, apă, praz), ciuperci (15%)(ciuperci Mu-Err, ciuperci burete), apă, pulpă de tomate, ghimbir confiat (2%) (ghimbir, apă, zahăr),  suc de coacăze negre, suc de lămâie, zahăr, grăsime vegetală, sos de soia, miere, amidon modificat din porumb, sare de masă, condimente, uleiuri vegetale.

Mod de pregătire:Conţinul se toarnă într-o tigaie sau wok împreună cu o lingură de ulei vegetal. Se găteşte timp de 7-9 min.

 

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *